FC Petrolul Ploieşti a demarat o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenţii de pariuri din Ploieşti, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice
Comunicat FC PETROLUL PLOIESTI
 
FC Petrolul Ploieşti a demarat, în regim de urgenţă, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenţii de pariuri din Ploieşti, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.
 
O comisie disciplinară internă a iniţiat o analiză a situaţiei, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanţele în care a avut loc conflictul.
 
Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toţii precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv şi că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu şi mai mulţi tineri aflaţi în zona respectivei agenţii de pariuri.
 
FC Petrolul Ploieşti a pus de îndată la dispoziţia autorităţilor toate informaţiile şi documentele solicitate şi va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialităţile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor şi împrejurărilor producerii conflictului.
 
În aşteptarea finalizării anchetei interne şi a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm şi consecvent al principiilor eticii sportive.