Programul echipei PETROLUL PLOIEŞTI în următoarele două săptămâni
Petroliştii şi-au aflat, astăzi (n.r. ,joi 18 februarie a.c.), programul pentru următoarele două săptămâni, Federaţia Română de fotbal stabilind datele de disputare ale jocurilor din cadrul etapei a 16-a a eşalonului secund, precum şi pe cele ale confruntărilor din sferturile de finală ale Cupei României.
 
Astfel, după ce marţi, 23 februarie, de la ora 19.00, vor juca, pe „Ilie Oană”, cu Metaloglobus Bucureşti (etapa 15), la finalul săptămânii viitoare „lupii” vor merge la Tg. Jiu, pentru confruntarea cu „lanterna roşie” a eşalonului secund, CS Pandurii Lignitul, ce se va disputa duminică, 28 februarie, de la ora 13.45.
 
Apoi, miercuri, 3 martie, Petrolul va primi vizita Astrei Giurgiu, în sferturile Cupei României, partida de pe „Ilie Oană” urmând să aibă ca oră de start 20.30.
 
După întâlnirea cu Astra, elevii lui Viorel Moldovan vor avea liber în campionat, în condiţiile în care meciul din etapa a 17-a nu se va mai dispută, AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele retrăgându-se, aşa cum se ştie, din competiţie.
 
Sursă: www.fcpetrolul.ro