Cumpara un bilet de colectie la meciul cu Metaloglobus si ajuta Academia de Copii şi Juniori
6 zile  ne mai desparte de momentul în care vom relua lupta pentru promovare. Marţi, 23 februarie, vom juca, pe „Ilie Oană”, cu Metaloglobus Bucureşti, prima dintre cele cinci finale pe care le avem de susţinut pe drumul către calificarea în faza play-off a Ligii 2!
 
Din păcate, şi de această dată vom juca fără spectatori! Ne va lipsi freamătul tribunei, ne vor lipsi încurajările suporterilor pătimaşi, dar suntem convinşi că nu mai este mult şi ne vom putea bucura, împreună, de atmosfera unui joc trăit pe stadion!
 
Până atunci, pentru că ştim că vom avea, ca de fiecare dată, susţinerea voastră şi de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”, vă invităm să vă cumpăraţi bilete virtuale pentru această partidă. Puteţi, în plus, să câştigaţi şi un tricou original de joc al formaţiei noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorţi, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale. Iar toate încasările rezultate vor fi direcţionate către Academia de Copii şi Juniori.
 
Biletele vor costa 6 lei şi vor putea fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro. (aici).
De asemenea, tichetele vor fi disponibile, într-un număr limitat, şi în format tipărit, acestea putând fi achiziţionate de la magazinul oficial al clubului (Stadion „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuţă, program luni-vineri orele 10.00-18.00, sâmbătă 10.00-12.00).