Victorie lejera in amicalul cu Somuz Falticeni.PETROLUL PLOIESTI-Somuz Falticeni 5-0
Petroliştii au efectuat, astăzi, o ultimă repetiţie înainte de reluarea campionatului, întâlnind, într-un meci test, formaţia de eşalon trei ACS Şomuz Fălticeni. Şi de această dată „lupii” au arătat o poftă ofensivă de remarcat, impunându-se cu scorul de 5-0 (2-0).
 
Partida a reprezentat un bun antrenament pentru trupa lui Viorel Moldovan, tehnicianul „galben-albaştrilor” aliniind, de altfel, un prim „11” în care s-au regăsit jucătorii care au evoluat mai puţin, sau deloc, în prima partidă oficială a anului, cea cu Politehnica Iaşi: Avram – Mondragon, Nicolae, Huja, Manolache – S. Pană, Mitrea – Bratu, Ekollo, Poelmans (jucător reprimit, de la începutul acestei săptămâni, la antrenamentele primei echipe) – Balint.
 
După primele 45 de minute, petroliştii au condus cu 2-0, golurile fiind marcate de către Mitrea (10) şi Balint (12), iar în partea a doua, atunci când au fost folosiţi şi ceilalţi jucători din lot, scorul a luat proporţii, mai înscriind Roige (65), Buhăescu (68) şi Vajushi (83). N-au evoluat deloc, în condiţiile în care acuză diverse probleme de natură medicală, Bărboianu, Arnăutu şi Saim Tudor.
 
Formaţia noastră îşi va continua programul normal de pregătire, înainte de partida cu Metaloglobus Bucureşti, din cadrul etapei a 16-a a Ligii 2, ce se va desfăşura marţi, 23 februarie, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”.
 
Foto: Răzvan Păsărică/Cristi Stavri (www.sportpictures.eu)
 
Sursa:FCPetrolul.ro