A fost modificată ora de începere a meciului dintre Petrolul Ploieşti şi Politehnica Iaşi
Ora de start a confruntării dintre FC Petrolul Ploieşti şi ACSM Politehnica Iaşi, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, a fost modificată. Partidă, ce se va disputa marţi, 9 februarie, va începe la ora 19.00, şi nu 20.30, aşa cum a fost programată iniţial.
 
Schimbarea a fost efectuată după ce AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele a anunţat, în mod oficial, că se retrage din competiţie, aşa încât jocul cu Dunărea Călăraşi, sigurul care mai era programat marţi, dar de la 17.45, a fost anulat.
 
Vă reamintim că, pentru confruntarea cu Politehnica Iaşi, vă puteţi procura bilete virtuale şi puteţi câştiga, în urma unei trageri la sorţi, un tricou de joc al echipei noastre, purtând semnăturile „lupilor”!
 
Tichetele costă 6 lei şi pot fi procurate online, accesând siteul www.entertix.ro, dar şi, în format tipărit, de la magazinul oficial al clubului nostru (stadionul „Ilie Oană”, str. Alexandru Vlahuţă, program sâmbătă 10.00-12.00, luni şi marţi 10.00 – 18.00).
Toate încasările vor fi direcţionate către Academia de Copii şi Juniori a clubului nostru!
 
Te aşteptăm, aşadar, să-ţi cumperi biletul de colecţie şi să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el şi virtual, în templul fotbalului ploieştean!
 
Hai Petrolul!
Sursă: FCPetrolul.ro