Petrolul Ploiesti a pus in vanzare biletele (virtuale) la meciul de Cupa,cu ACSM Poli Iasi
Câteva zile au mai rămas până la debutul oficial al „galben-albaştrilor” în noul an! Pe 9 februarie vom primi vizita prim-divizionarei ACSM Politehnica Iaşi, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale Cupa României, o competiţie care ne-a adus atâtea satisfacţii de-a lungul anilor.
 
Din păcate, şi de această dată vom juca fără spectatori! Ne va lipsi freamătul tribunei, ne vor lipsi încurajările suporterilor pătimaşi, dar suntem convinşi că nu mai este mult şi ne vom putea bucura, împreună, de atmosfera unui joc trăit pe stadion!
 
Până atunci, pentru că ştim că vom avea, ca de fiecare dată, susţinerea voastră şi de dincolo de tribunele arenei „Ilie Oană”, vă invităm să vă cumpăraţi bilete virtuale pentru această partidă. Puteţi, în plus, să câştigaţi şi un tricou original de joc al formaţiei noastre, cu semnăturile „lupilor”, pe care îl vom oferi, prin tragere la sorţi, unuia dintre cumpărătorii tichetelor virtuale.
 
Biletele vor costa 6 lei şi vor putea fi procurate doar online, accesând siteul www.entertix.ro. AICI 
 
Te aşteptăm, aşadar, să-ţi cumperi biletul de colecţie şi să fii alături de noi, ocupând un loc, fie el şi virtual, în templul fotbalului ploieştean!
 
Sursa:FCPetrolul.ro