Egal ”alb” in cantonamentul de la Săcele. Petrolul Ploiesti - Aerostar Bacau 0 - 0
 
FC Petrolul a disputat, astăzi, cel de-al patrulea meci din cadrul cantonamentului de la Săcele, echipa noastră având ca adversară o colegă de eşalon, CS Aerostar Bacău.
 
Partida s-a disputat tot pe terenul sintetic de la Tărlungeni, dar, faţă de testele de săptămâna trecută, condiţiile atmosferice au fost, de această dată, cu adevărat vitrege. O ninsoare viscolită, un frig pătrunzător şi o suprafaţă acoperită cu un strat de zăpadă, „ingrediente” suficiente cât să-şi pună serios amprenta pe modul de desfăşurare al ostilităţilor.
 
Una peste alta, însă, antrenamentul şi-a atins scopul, câtă vreme angajamentul fizic, cel puţin, n-a fost deloc de neglijat în condiţiile date. A lipsit doar golul, partida încheindu-se cu un scor „alb”, 0-0, în ton, parcă, cu ambientul. Ocaziile, însă, nu au lipsit, cele mai clare fiind trecute în dreptul „galben-albaştrilor”, cum ar fi şutul în transversală al lui Roige, din minutul 38!
 
Pentru această confruntare, Viorel Moldovan a trimis pe teren următorul „11”: Avram – Bărboianu, Nicolae, Meijers, Ţicu – Nir Lax, S. Pană – Constantinescu, Roige, Vajushi – Buhăescu. După fix o oră de joc, Saim Tudor şi Balint i-au schimbat pe Constantinescu şi Buhăescu, pentru ca, din minutul 75, să debuteze în tricoul „lupilor” şi Romario Moise, acesta intrând în locul lui Vajushi. Până la final, petroliştii au mai efectuat o singură modificare, Olaru (80) luându-i locul lui Bărboianu.
 
Mâine, formaţia noastră ar trebui să susţină ultima verificare a stagiului montan, cu Kids Tâmpa Braşov, dar rămâne de văzut dacă, până la urmă, vremea va permite disputarea acestui joc.
 
Foto: Cristi Stavri.
 
Sursa:FCPetrolul.ro