Partida amicala dintre Petrolul 52 Ploiesti si Petrolistul Boldesti a fost amanata din cauza zapezii

Bataie de joc la adresa echipei AS Petrolul 52 Ploiesti,incompetenta sau nepasare .

Asa putem traduce ceea ce s-a intamplat miercuri ( n.r.ieri pe unul dintre terenurile de fotbal din Parcul municipal Vest )

Ieri de la ora 15.00 , ;lupii galbeni aveau programata o partida de verificare in  compania gruparii din liga a 3 a ,Petrolistul Boldesti .

La ora 13.00 , doar 4 muncitori angajati la Primaria mun.Ploiesti si 3 suporteri ai lupilor galbeni , se chinuiau sa degaja zapada de pe terenul sintetic .

Iin jurul orelor 13.30 , alti doi angajati si-au facut aparitia cu doua mini freze de deszapezit , insa acestea erau  cele folosite la deszapezirea trotuarelor sau spatiilor mici , fiind aproape inutile pentru un teren de  fotbal , insa s-asa dupa 5 ture una dintre acestea s-a defectat , fiind imposibila deszapezirea.

In jurul orei 14.20 , au aparut la teren jucatorii oaspeti,fiind urmati de „gazari „ ,”gazdele „ impreuna cu 20 suporteri si staff-ul tehnic  au incercat sa degaje o buna parte din zapada,insa la ora jocului,doar cele 2 careuri erau deszapezite(partial )  , terenul fiind in conditii optime de joc , doar pe 30 % din suprafa sa .

Desi initial cele doua staff-uri au convenit ,totusi sa se joace , jucatorii oaspeti au refuzat  motivand ca se vor accidenta si ca vor sa nu riste , acestia plecand de la teren ca fotbalisti de Champions League , fiind aroganti atat cu staff-ul lupilor cat si cu cei aproape 100 suporteri ploiesteni ,care venise sa vada meciul.

Daca tot a fost amanata partida de verificare ( la o data care va fi anuntata ) , Tavi Grigore impreuna cu Cristi Vlad si o parte din suporteri au continuat deszapezirea,iar jucatorii „petrolisti „ au facut un antrenament  de o ora , pe celalalt teren , acesta fiind plin de zapada .

Nervi intinsi la maxim...

La ora 10.00 dimineata , oficialii AS Petrolul 52 Ploiesti  au primit asigurari ca terenul de joc va fi in conditii  optime,Primaria Ploiesti  va actiona cu 4 freze de zapada si cu angajatii sai , insa din cele 4 freze au fost doar doua ( si acelea foarte mici si uzate ) ,iar angajatii au fost doar 4...

Ramane sa ne intrebam de ce nu a fost posibil ca teren sa fie curatat de catre administratorii Parcului municipal Vest , in 5 ore ?

Rămâne întrebarea de ce, totuşi, nu a fost posibil ca terenul să fie curăţat în cele 5 ore, de la orra  10:00 la ora

15:00, de când oficialii CSM-ului Ploieşti au afirmat că 4 freze de zăpadă sunt pregătite pentru acţiune?

De ce  este imposibila interventia unui utilaj cu lama , pentru deszapezirea terenurilor de fotbal din Parcul municipal Vest ?

De ce perimetrul are doua intrari mici , este prevăzut doar cu două intrări, ambele foarte mici ?

De ce drumul de acces spre terenurile de fotbal este aproape invizibil si o ambulanta sau o speciala a Pompierilor nu are pe unde patrunde catre acestea ?

Ce este mai interesant si de remarcat , ca lupii au mai dat o dovada de solidaritate , atat suporterii si staff-ul tehnic  , au deszapezit impreuna circa 50 % din suprafata de joc ( pana la ora 16.30 ) , numai ca ninsoarea a revenit dupa aceasta ora facand imposibila continuarea actiunii comune.

Despre administratia locala,este inutil sa mai comentam , atat primarul Adrian Dobre cat si consilierii locali , fiind petrolisti doar cand interesul le cere.

Despre actiunea suporterilor mesajul este unul singur „Ultras nu este infractor si nici tap ispasitor „.