Campania
În fiecare an, clubul iSports Ploieşti pregătea o serbare de Crăciun, cu mii de spectatori în tribună şi mii de copii pe parchetul Sălii Olimpia. Din păcate, situaţia de acum nu a mai putut genera o astfel de sărbătoare şi, astfel, atenţia clubului a fost îndreptată spre constituirea de cadouri şi atragerea de sponsorizări, pentru a face o surpriză plăcută juniorilor din cadrul clubului iSports Ploieşti, club ce are secţii de baschet, dansuri, handbal şi ciclism.
Pentru această activitate, în cadrul clubului, s-a înfiinţat în prima săptămână a lunii decembrie un call center, format din 8 persoane, care au sunat 1158 de firme din Ploieşti şi împrejurimi şi aproximativ 300 de părinţi, pentru a le povesti de această activitate. S-au concretizat 17 contracte de sponsorizare, care au totalizat aproximativ 30.000 lei, costuri care au fost redirecţionate către componenţa cadourilor.
Declaraţie Ionuţ Urzeala, preşedinte iSports Ploieşti:
"A fost pentru prima dată când am facut o astfel de activitate. Cu siguranţă, avem multe de învăţat de aici. Au fost peste 80 de firme care şi-au exprimat acordul de a ne sprijini; am concretizat cu 17 dintre acestea. Parte dintre ei sunt oameni care ne cunoşteau deja, membri din bizz.club şi sponsori mai vechi, dar avem şi sponsori noi, lucru ce ne bucură şi ne dă speranţă, chiar dacă suntem pe un teren virgin în a atrage sponsorizări. Nu avem decât să promovăm şi să informăm, poate chiar să educăm, cu privire la cât de important şi cât de mare beneficiu poate să fie imaginea prin sport, care se poate face gratis, doar prin facilităţile fiscale de a transmite 20% din impozitul fiecărei firme, pe care acestea ar trebui să le plătească la Stat.
Le mulţumim şi îi felicităm pe toţi cei implicaţi. A fost o campanie reuşită pentru copii. Pot să mai adaug faptul că am avut o scrisoare, prin care am încercat să transmitem trei valori importante pentru toţi copiii şi, mai ales, pentru toţi părinţii: corectitudine, informare/ educare şi viaţa sănătoasă, consum de hrană sănătoasă, precum şi inspirarea să facă în continuare sport. Sperăm prin această scrisoare să îi inspirăm şi pe părinţi să preia dintre aceste idei, pentru că ei sunt cel mai bun exemplu pentru copiii lor.
Le mulţumim sponsorilor şi încercăm să le facem publicitate cât mai multă, pentru ca aceştia să simtă un beneficiu real al imaginii prin sport.
Mulţumim sponsorilor: 
AFI Ploieşti – centru comercial
https://www.afi-ploiesti.ro/
Mariad SERV SRL – echipamente protecţia muncii
http://www.echipamente-protectie.eu/
Innovative Garden Solution -   Amenajări peisagistice şi plantare gazon
https://inogarden.ro/
Hărnicuţa.ro - Comerţ Online
https://www.harnicuta.ro/
Dac Design Fashion - Confecţii textile
 
Rogri Impex SRL – comerţ online ambalaje
https://www.rogri.ro/
PufuletiiGusto – producători pufuleţi 
https://www.pufuletigusto.ro 
 
Farmacia Maxifarma - lanţ cu peste 50 de unităţi farmaceutice 
https://www.maxifarma.ro/
VerziBox - comerţ online legume fructe
https://www.verzibox.ro/
E-Testboards - furnizor echipamente, testare cablaje auto 
https://www.emdep.com/
IG Hoops - consultanţă sportivă
https://ighoops.com/
TheRock Construct  - alpinism utilitar
https://therock.ro/
TOTALL - materiale de Construcţii Moreni
https://materialetotall.ro/
Diamond Consulting – marketing/PR Online
https://www.diamondconsulting.ro/
Iorev COM – producător termopane
http://termopaneiorev.ro/contact
Restart Energy – furnizor energie şi gaze naturale 
https://restartenergy.ro/
DarkoPrint Ploieşti – producţie publicitară
https://www.darkoprint.ro/servicii
Echipamentul.ro – producţie echipament sportiv
http://echipamentul.ro/
Elbama Protection – Paza si Protectie
Despot Business