Comunicat Peluza 1” Ilie Oana” Ploieşti. Ne luăm Petrolul înapoi
Imediat după înfrângerea echipei Petrolul Ploieşti, la Timişoara, în partidă cu ASU din localitate, a doua înfrângere consecutivă, suporterii lupilor galbeni, din gruparea Peluza 1” Ilie Oana” au luat atitudine privind situaţia de la clubul ploieştean, printr-un comunicat postat pe pagina de facebook a grupării.
Suporterii cer demisia conducerii şi plecarea jucătorilor.
Mai mult, aceştia îi aduc la cunoştinţă partenerului finanţator al echipei, că are două variante de a mai continua la Ploieşti: fie va acceptă propunerea suporterilor cu o nouă conducere, fie se retrage şi să cedează ACS Petrolul 52 Ploieşti.
 
Comunicatul integral:
 
Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinţei cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm că Petrolul Ploieşti să fie folosit de un grup de interese şi de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.
Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploieşti. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanţator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile şi promisiunile şi să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.
În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociaţiei sportive care deţine brand-ul” FC Petrolul Ploieşti”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm şi în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.
Partenerul finanţator are din acest moment două variante, fie va acceptă propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploieşti şi să cedeze ACS Petrolul 52, aşa cum noi, i-am cedat echipa şi le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.
De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovaţi de acest dezastru să plece şi toţi jucătorii aduşi pe comisioane frumoase.
Petrolul e al nostru şi aşa va rămâne! Dacă nu veţi înţelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preţ şi prin orice mijloace!
 
Foto:DoarPetrolul.ro 

Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinţei cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca...

Publicată de Peluza I "Ilie Oana" pe Sâmbătă, 21 noiembrie 2020