COMUNICAT FC PETROLUL PLOIESTI. Noile cazuri de Covid 19 nu afecteaza programul echipei.Partida cu Aerostar Bacau se va juca

Clubul Petrolul Ploieşti anunţă ca echipa Lupilor Galbeni este pregătita pentru susţinerea meciurilor planificate pentru perioada următoare iar rezultatele pozitive recent confirmate la testarea anti-COVID pentru 6 dintre membri lotului nu va afecta programul de joc. Ca urmare a testării RT-PCR periodice, realizate conform protocolului FRF, o dată la 14 zile, la începutul acestei săptămâni au fost depistate, în cadrul Clubului ploieştean, 7 persoane cu rezultat pozitiv – 6 jucători si un membru al staff-ului auxiliar.

Cazurile confirmate se află în izolare, conform protocoalelor standard, iar o anchetă epidemiologică a fost întreprinsă pentru a limita rata de infectare în rândul Clubului. Contacţii direcţi rezultaţi în urma acestei anchete au fost testaţi potrivit procedurilor FRF, iar rezultatele acestora au fost negative. Jucătorii depistaţi iniţial ca fiind pozitivi pentru COVID-19 vor fi retestaţi în perioada imediat următoare.

Echipa este determinată să joace până la capăt şi să atingă obiectivul de a promova în prima Liga a campionatului de fotbal, respectând cu stricteţe toate procedurile în vigoare şi măsurile de protecţie impuse de autorităţi şi FRF.

Efectivul total al lotului permite la acest moment desfăşurarea jocului următor.

Următorul meci al echipei Petrolul Ploieşti se va juca împotriva  Aerostar Bacău, pe data de 16.11.2020, de la orele 19.30. În acest moment, Petrolul Ploieşti ocupă locul 5 în clasamentul ligii secunde.

Clubul  a informat autorităţile competente şi va urma, în continuare, paşii prevăzuţi de protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor specifice sezonului competiţional 2020-2021.