Dentas Tatarsesti -  Petrolul Ploiesti 0-3. Punct de vedere Info Ploiesti City .

In urma articolului http://infoploiesticity.ro/sport/549-victorie-lejera-in-conditii-de-fotbal-judetean-dentas-tartasesti-petrolul-ploiesti-0-3-altfel-de-cronica.html aparut pe data de 18 iunie a.c., autorul a sesizat problemele organizatorice de la Racari , neaducand acuze grave sau de imagine clubului Dentas Tartasesti .

Am luat legatura cu domnul Marius Stanica ( antrenor Dentas Tartasesti ) printr-un mesaj privat pe facebook si i-am explicat exact cum a stat treaba.

Bine-nteles Info Ploiesti City a facut un scurt rezumat de fata nevazuta a meciului si organizarii acestuia.

Pe aceasta cale ne cerem scuze daca am lezat intr-un fel imaginea echipei dambovitene si asiguram conducerea acesteia de tot sprijinul nostru  mediatic in viitor.

A fost de inteles diferenta dintre fotbalul prahovean si cel dambovitean , probabil articolul fiind dur si cam exagerat .

Consider ca nu staff-ul tehnic s-a ocupat de organizarea acestuia , privind emiterea biletelor de acces in baza sportiva , desfasurarea fortelor de ordine ( ca de fiecare data jandarmii romani dand dovada de exces de zel cand este vorba de o deplasare a suporterilor ploiesteni ) , etc .

 

Din cate am inteles , la Tartasesti conditiile erau altele , exista o baza sportiva foarte cocheta facuta  cu fonduri europene , cu dusuri , wc-uri , sala de forta , etc . 

“ Nici eu nu am înţeles de ce s-a organizat acest meci la Răcari şi nu la Tartasesti…Pt noi ca şi echipa a fost un bonus sa jucam barajul.” Ne-a declarat Marius Stanica .

In incheiere , asiguram conducerea echipei Dentas Tartasesti de sprijinul nostru si daca am “lezat “ aceasta grupare si orasul Racari , ne cerem scuze , cu amendamentul ca pe viitor , cei care vor veni acolo sa se bucure de o atmosfera mai civilizata si sa  participe  la un spectacol fotbalistic , fara incidente nedorite.

De ce acel articol ?

Nu este prima data cand apar incidente la Racari…

Tinand cont de rezumatul facut de site-ul nostru , va reamintim ca nu este prima data cand “oaspetii “ au fost primiti la nivel de fotbal judetean  , in urma cu 2 ani la partida dintre CS Răcari şi Rapid Ibrianu au fost batai pe teren …

http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol--scandal-mare-la-racari-nici-poli-539-ia-nu-a-putut-face-fa-539-a,29147.html

 

P.S. Info Ploiesti City , site independent de stiri va pune la dispozitie organizatorilor partidei si conducerii campioanei judetului Dambovita  , la solicitarea acestora un drept la replica.

Astfel dam dovada de transparenta si obiectivitate privind cele aparute pe data de 18 iunie 2017 si va reamintim ca suntem “deschisi “ la orice comentariu ( obiectiv ) privind articolul semnat de colegul nostru.

 

P.P.S.Va multumim anticipat.

Cu deosebit respect Gabriel Dima – manager si redactor sef www.infoploiesticity.ro

Foto:Cristi Stavri