Spectacol pirotehnic şi plin de culoare după victoria cu Rapid. Fotbaliştii Petrolului Ploieşti s-au bucurat alături de suporteri (video)
 
” Unu-i Ploieştiul, Patria noastră...” aşa se poate caracteriza ceea ce s-a întâmplat, vineri seară după victoria echipei Petrolul Ploieşti împotriva rivalei de o viaţă, Rapid Bucureşti, detalii despre meci AICI
Succes (după 20 ani, la Ploieşti) în” Primvus Derby” a adus multă bucurie în familia lupilor galbeni, declasând fiesta la stadionul” Ilie Oana”.
La 30 minute după terminarea meciului, jucătorii lupilor galbeni s-au bucurat (în stradă) alături de suporteri în stilul binecunoscut în toată ţara, cu torţe şi fumigene, show pyro pregătit de suporteri devenind viral pe reţelele de socializare şi în presa centrala.
Împăcarea cu suporterii.
Suporterii au dat (încă o dată) dovadă de înţelegere şi ataşament pentru echipă, trăgând linie şi fac apel către jucători că vor dăruire şi atitudine.
” Bravo! Vă iubim! Am tras linie şi o luăm de la zero, dar vrem să vedem atitudinea voastră. La Petrolul e cea mai tare galerie din ţară! Nu mai vrem să stăm în B!” este mesajul ultrasilor.
 
Viorel Moldovan dedica victoria suporterilor:
“Mă bucur enorm de mult că am reuşit această victorie, a fost momentul oportun să reacţionăm şi să câştigăm în sfârşit pe propriul teren. Trei puncte împotriva unui adversar foarte bun, vreau să îmi felicit băieţii pentru caracterul de care au dat dovadă la acest joc. Sunt fericit şi mă bucur nespus că am reuşit să ne deblocăm pe propriul teren. Sper să fie un reset pentru noi şi de acum încolo să câştigăm toate meciurile acasă.
 
Am fost eficienţi, pragmatici, am reuşit să deblocăm repede rezultatul. Pe final am marcat din nou, băieţii şi-au dorit foarte mult. Am suferit mult, dar aveam mare încredere în ceea ce facem la antrenamente, în modul lor de a se implica. Nu poţi într-un timp foarte scurt să construieşti o echipă, ştiu că nu este răbdare.
 
N.R.Atenţie, limbaj lincetios.
 
Foto: FC Petrolul Ploieşti