Punct de vedere redactional in legatura cu articolul aparut dupa meciul Dentas Tatarsesti - Petrolul Ploiesti

In urma articolului http://infoploiesticity.ro/sport/549-victorie-lejera-in-conditii-de-fotbal-judetean-dentas-tartasesti-petrolul-ploiesti-0-3-altfel-de-cronica.html aparut pe data de 18 iunie a.c., autorul a sesizat problemele organizatorice de la Racari , neaducand acuze grave sau de imagine clubului Dentas Tartasesti.

Am luat legatura cu domnul Marius Stanica (antrenor Dentas Tartasesti) printr-un mesaj privat pe facebook si i-am explicat exact cum a stat treaba.

Bine-nteles Info Ploiesti City a facut un scurt rezumat de fata nevazuta a meciului si organizarii acestuia.

Pe aceasta cale ne cerem scuze daca am lezat intr-un fel imaginea echipei dambovitene si asiguram conducerea acesteia de tot sprijinul nostrum  mediatic in viitor. A fost de inteles diferenta dintre fotbalul prahovean si cel dambovitean , probabil articolul fiind dur si cam exagerat.

Consider ca nu staff-ul tehnic s-a ocupat de organizarea acestuia , privind emiterea biletelor de acces in baza sportiva , desfasurarea fortelor de ordine ( ca de fiecare data jandarmii romani dand dovada de exces de zel cand este vorba de o deplasare a suporterilor ploiesteni ), etc.

Din cate am inteles, la Tartasesti conditiile erau altele , exista o baza sportiva foarte cocheta facuta  cu fonduri europene , cu dusuri , wc-uri , sala de forta, etc. Nici eu nu am înţeles de ce s-a organizat acest meci la Răcari şi nu la Tartasesti… Pt noi ca şi echipa a fost un bonus sa jucam barajul.” Ne-a declarat Marius Stanica.

In incheiere, asiguram conducerea echipei Dentas Tartasesti de sprijinul nostru si daca am “lezat “ aceasta grupare si orasul Racari, ne cerem scuze, cu amandamentul ca pe viitor, cei care vor veni acolo sa se bucure de o atmosfera mai civilizata si sa  participle la un spectacol fotbalistic , fara incidente nedorite.

De ce acel articol ? Nu este prima data cand apar incidente la Racari…

Tinand cont de rezumatul facut de site-ul nostru , va reamintim ca nu este prima data cand “oaspetii “ au fost primiti la nivel de fotbal judetean  , in urma cu 2 ani la partida dintre CS Răcari şi Rapid Ibrianu au fost batai pe teren http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol--scandal-mare-la-racari-nici-poli-539-ia-nu-a-putut-face-fa-539-a,29147.html

P.S. Info Ploiesti City , site independent de stiri va pune la dispozitie organizatorilor partidei si conducerii campioanei judetului Dambovita, la solicitarea acestora un drept la replica.

Astfel dam dovada de transparenta si obiectivitate privind cele aparute pe data de 18 iunie 2017 si va reamintim ca suntem “deschisi “ la orice comentariu (obiectiv) privind articolul semnat de colegul nostru.

P.P.S.Va multumim anticipat.

Cu deosebit respect Gabriel Dima – manager si redactor sef www.infoploiesticity.ro

Foto:Cristi Stavri