Octav Preda – apel către toţi suporterii Petrolului Ploieşti.
Suporterii “lupilor galbeni “vor să demonstreze din nou că sunt cei mai buni din ţară.
Aceştia vor realiza  la returul cu Dentas Tărtăşeşti, din barajul de promovarea în liga a 3 a, cea mai mare şi frumoasă coregrafie de anul acesta. 
Octav Preda, apel către suporterii Petrolului Ploieşti.
 
Unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti a lansat un apel către toţi suporterii petrolişti pentru a ajuta la coregrafia anului 2017.
 
 
Mesajul integral a lui Octav Preda:
"AVEM NEVOIE DE AJUTOR!!!
 
Aşa cum anunţăm acum câteva zile, revin pentru a vă solicita ajutorul în rezolvarea câtorva probleme esenţiale. În primul rând, SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 20.00, sper că toată suflarea petrolistă să fie lângă echipa, minimum 8.000 de oameni ajutându-ne enorm în a desfăşura COREGRAFIA ANULUI 2017 pe aproape întreg stadionul! Totodată, vă rog pe cei cărora le pasă şi au disponibilitatea să ajute cu strângerea a încă 500 de euro necesari, să mă contacteze în privat pentru donaţii, iar pe cei din Diaspora să apeleze la MoneyGram ori Western Union.
 
Preda Adrian-Octavian este numele meu complet, iar lista cu cei care fac o donaţie cât de mică urmează a fi actualizată zilnic, la fiecare două ore, de către mine. Totodată, voi organiza o tombolă pentru cei care ne-au ajutat acum, la nevoie, urmând ca EU, PERSONAL, să acord un premiu interesant câştigătorului în maximum 30 de zile! În altă ordine de idei, timpul "arde", iar de mâine, începând cu ora 11.00 şi până seară am nevoie de persoane disponibile a ajuta la coregrafie. Totodată, LA ORA 19.00, la stadion, vă rog să veniţi toţi cei care aveţi câteva ore disponibile în a lipi afişe pentru meciul de sâmbătă. Nu veţi fi singuri, activitatea urmând a se desfăşura pe cartiere, alături de alte persoane desemnate din Peluză I, Peluza Latină şi Tribuna II.
 
Vă mulţumesc anticipat şi vă aştept să fiţi parte la COREGRAFIA ANULUI 2017!!!"
 
Foto: Cristi Stavri.