Victorie lejeră în condiţii de fotbal judeţean. Dentas Tărtăşeşti – Petrolul Ploieşti 0 – 3. (Altfel de cronică).
Sâmbătă seara, Petrolul Ploieşti a câştigat cu scorul de 3 – 0 prima manşă a barajului de promovare în liga a 3 a, în faţa echipei Dentas Tărtăşeşti, în deplasare la... Răcari.
Detalii aici: http://www.sportonlineph.ro/petrolul/662-dentas-tartasesti-petrolul-0-3-promovare-rezolvata.html
 
Pretenţii de liga a 3 a, condiţii modeste, de fotbal judeţean.
 
Deşi Racariul este un orăşel în judeţul Dâmboviţa, condiţiile de la barajul de promovare în liga a 3 a, dintre echipa “gazda “Dentas Tărtăşeşti şi Petrolul Ploieşti, au fost cel puţin modeste, dacă nu... mediocre.
 
Wc-uri ca la ţară (insalubre), invitaţii au stat într-un “ţarc “în spatele unei porţi, observatorul partidei în “zona VIP “, pe o “scenă “acoperită, tabela de marcaj inexistentă, iar locurile de parcare puţine şi arhipline.
 
Program de meci alb-negru, bilete de meci fără serie sau holograma.
 
Pentru că absurdul situaţie să atingă limitele modestiei, programul de meci a fost alb – negru dintr-o coală A 4, iar biletele de acces au avut o ştampilă (tusul acesteia fiind impregnat şip e verso), fără nici o serie de identificare şi fără a se specifica localitatea unde are loc partidă.
 
Biletele părând mai degrabă de acces la club, film sau circ, nu la un meci de fotbal.
 
Suporterii lupilor – ca la Kosovo?
 
Veniţi în număr foarte mare (aproximativ 1 600 de “ gazari “), suporterii lupilor nu prea au fost primiţi aşa cum se cuvine în “deplasare “, aceştia fiind nevoiţi să-şi lase maşinile personale şi autocarele pe unde au apucat, iar în incinta stadionului au fost filmaţi şi fotografiaţi de jandarmi, de parcă veneau la Kosovo, nu la un meci de fotbal, pentru barajul în liga a 3 a, contra unei echipe anonime în peisajul fotbalului românesc.
 
Pe lângă această primire, jandarmii au fost în unele momente şi aroganţi, probabil uitând că lupii au venit la Răcari doar pentru o sărbătoare câmpenească şi să-şi încurajeze favoriţii, semn că atât la venire cât şi la plecare nu au creat niciun incident pe traseul Ploieşti – Răcari.
 
Răcari – lumea a 4 a, Ploieştiul – lumea a 1 a.
 
Peste o săptămână pe “Ilie Oana “va avea loc partidă retur şi aşa cum se estimează prezenta în tribune va fi numeroasă, iar spectacolul fotbalistic va fi la el acasă.
 
Oaspeţii de la Tărtăşeşti vor avea ocazia unică să vadă o organizare de top, să facă selfie-uri în nocturnă şi să vadă cum vor fi primiti de cel frumos public din România.
 
De aceea, considerăm că pe stadionul “Ilie Oana “este o altă lume a fotbalului, a bunului simţ şi a civilizaţiei.
 
Cu toţii la meci.
 
Sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu ora 20.00, pe arenă “Ilie Oana “va avea loc manşa retur din barajul de promovare în liga a 3 a, cu această ocazie vom asista la un spectacol unic în fotbalul românesc.
 
Pentru că este ultimul meci al sezonului, ne putem bucura împreună de promovare şi sărbători accederea în liga a 3 a.
Biletele de acces se pot achiziţiona de la casa de bilete ale stadionului “Ilie Oana “sau prin reţeaua de bilete Eventim.