Francezul Steve Leo Beleck A Beka a semnat cu Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploiesti  şi-a completat compartimentul ofensiv, după ce a ajuns la un acord cu atacantul francez Steve Leo Beleck A`Beka. Acesta a parafat, cu FC Petrolul Ploieşti, un angajament valabil până la finalul sezonului, cu clauză de prelungire în cazul promovării.
 
După ce s-a pregătit, în ultima săptămână, sub comanda lui Viorel Moldovan, Beleck a devenit, de astăzi, oficial jucătorul „galben-albaştrilor”, semnând contractul cu gruparea petrolistă chiar în ziua în care fiica sa a împlinit un an!
 
În vârstă de 27 de ani, atacantul născut la Yaounde (Camerun), dar având cetăţenie franceză, vine şi cu un plus de experienţă, ţinând cont de CV-ul său bogat, în care se regăsesc echipe precum Udinese Calcio, AEK Atena, Watford, Stevenage, Mons, Fiorentina, Crotone, Mantova, CFR Cluj, Umraniyespor, Balikesirspor, Rieti sau Catania. De remarcat faptul că, la precedenta sa experienţă în fotbalul românesc, în sezonul 2015-2016, a câştigat Cupa României cu CFR Cluj, formaţie pentru care a bifat, în total, şase goluri în 31 de apariţii. Tot la CFR Cluj l-a avut ca antrenor pe Francisc Dican, actualul asistent al lui Viorel Moldovan în staff-ul tehnic al „galben-albaştrilor”.