Suporterii echipei Petrolul Ploieşti,” trataţi” aparte în deplasarea de la Recea
Duminică, după amiază suporterii echipei Petrolul Ploieşti care au făcut deplasarea la meciul dintre
ACS Fotbal Comuna Recea şi echipa găzarilor (scor 1-2), din liga a 2 a, (detalii despre meci AICI ) au avut parte de un” tratament” aparte din partea autorităţilor maramureşene.
Potrivit suporterilor care au făcut deplasarea, aceştia au fost opriţi în fiecare judeţ şi controlaţi la” sânge”, iar” Jandarmeria Maramureş şi SPIR-ul local au decis că este un meci cu grad ridicat de risc şi nu ai voie să intri în faimoasa comună Recea de Maramureş.
Microbuzele şi maşinile cu suporteri au fost controlate în fiecare judeţ pentru siguranţa cui?
Am ajuns la concluzia că noi (ploieştenii) suntem cei mai vânaţi din ţară de către "autorităţi".
În schimb la TV vedem imagini cu vaci pe câmp, suporteri locali în tribune şi un teren sub orice critică.” a spus Dragos Machitescu ,unul dintre suporterii echipei Petrolul, pe un site de socializare.
Peluza 1” Ilie Oana” a venit cu o completare.
” Deplasare la Recea, plină de abuzuri. Peluza I a fost ca întotdeauna prezentă alături de echipă pe care o iubim necondiţionat. Am fost legitimaţi de 6 ori, controlaţi fizic dar de asemenea şi microbuzul cu care ne-am deplasat a fost verificat de tot atâtea ori. După un drum lung, forţele de ordine au hotărât că suporterii care au făcut deplasarea să nu poată urmări meciul nici măcar de pe câmp. Atenţie, nu am fost lăsaţi să înaintam în condiţiile în care am respectat toate normele legale împotriva combaterii pandemiei. Nimic nu ne poate opri, pasiunea şi dragostea noastră pentru Petrolul vor fi întotdeauna triumfătoare!”
Alte echipe au avut suporteri, Petrolul... NU
Aşa cum au precizat şi comentatorii tv, acesta a fost singurul meci al echipei din Recea, la care nu au venit suporterii echipei oaspete, aceştia fiind opriţi pe drum (după anumite surse în zona mun. Baia Mare).
Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova au avut alături suporterii în meciurile disputate în pitoreasca comună, aceştia luând loc, pe câmp în afara stadionului, însă... cei ai lupilor galbeni... NU.
Duminică, suporterii ploieşteni au mers degeaba 500 de km până la Recea (pe banii şi timpul lor), aceştia fiind opriţi fără nicio explicaţie (plauzibilă) să-şi încurajeze favoriţi.
 
Vacile” păzite” de maşina Jandarmeriei.
Deşi pare incredibil (vezi foto - captură DigiSport) vacile din comuna maramureşeana au ţinut loc de suporteri, acestea fiind” păzite” de maşina Jandarmeriei.
 
Din păcate, nu este prima oară când suporterii echipei Petrolul Ploieşti nu sunt lăsaţi să-şi susţină favoriţii într-o deplasare, chiar şi cu explicaţia situaţiei pandemice...
 
Rapid şi Craiova au putut să ajungă la meci,” petrolişti”... nu.
 
Bine-nţeles, nimeni nu va răspunde” explicit” de acest lucru, fiindcă” am ajuns la concluzia că noi (ploieştenii) suntem cei mai vânaţi din ţară de către "autorităţi" aşa cum a spus Dragos Machitescu .

Foto:Peluza Latina,Peluza 1 ”Ilie Oana ”,captura DigiSport