Evaluarea mărcilor Petrolul s-a terminat .Lupii isi vor primi marca ? Chiar dacă suntem din nou într-o minivacanţă, astăzi, la ora 16.00, evaluatorul mărcilor a depus la Primăria Ploieşti finalizarea comenzii primite de la municipalitate.

Astfel, în acest moment primarul Adrian Dobre are obligaţia de a  rezolva o situaţie care trenează de mai bine de zece luni.

Conform documentului depus la Primărie, fiecare marcă valoarează 14.500 de lei.

Deci, nu mai există niciun impediment pentru ca marca Petrolul Ploieşti să fie acordată, provizoriu, până la finalizarea licitaţiei, grupurii Petrolul 52, aşa cum au solicitat suporterii şi oficialii clubului.

Adrian Dobre, în calitate de primar al Ploieştiului, trebuie să rezolve această problemă, iar singura soluţie o reprezintă convocarea unei şedinţe de îndată marţi 6 iunie, şedinţă în care aleşii să aprobe acodarea provizorie a mărcilor, astfel încât Petrolul să se poată înscrie, oficial, în competiţiile organizate de LPF şi FRF

Nu credem că cineva din Primăria Ploieşti poate ignora solicitarea lui Mircea Dridea, unul dintre cei care au adus Petrolului gloria şi numele recunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate!

sursa:http://jurnalulph.ro/sport/36519-exclusiv-evaluarea-marcilor-petrolul-a-fost-finalizata-afla-cat-valoreaza-numele-echipei-fanion-a-orasului.html