Infrangere drastica in amicalul de la Buftea . FC Voluntari-Petrolul Ploiesti 8-2
 
Profitând de faptul că următorul joc oficial, cel cu Ripensia, se va juca marţi,Viorel Moldovan a programat, astăzi, un test în compania prim-divizionarei FC Voluntari, tehnicianul „lupilor” având, astfel, şansa să-i vadă la lucru şi pe cei care au evoluat mai puţin sau chiar deloc în acest debut de sezon.
 
Partida s-a desfăşurat la Buftea, iar după 23 de minute petroliştii îşi asiguraseră un avantaj confortabil. Saim Tudor (19) a deschis scorul, profitând de o eroare a portarului Lavin, iar Eugen Zasaviţschi (23) a majorat diferenţa, înscriind cu un şut din interiorul careului, după o fază „lucrată” de Saim Tudor. Continuarea le-a aparţinut, însă, ilfovenilor, şi după ce Voinescu (35) a redus din hanicap, Sousa Anderson (38) a restabilit echilibrul, dintr-o lovitură de pedeapsă, la pauză intrându-se, astfel, de pe poziţii de egalitate: 2-2.
 
După reluare, însă, raportul de forţe s-a răsturnat total în favoarea formaţiei de prim eşalon, cea care a punctat de încă şase ori, prin I. Gheorghe (53), Achim (54, 86), Căpăţână (62), Mailat (64) şi Eric (70). Scor final, aşadar, 8-2 pentru FC Voluntari, un duş rece pentru petrolişti, dar din care, cu siguranţă, Viorel Moldovan şi elevii săi vor trage învăţămintele necesare.
 
Pentru Petrolul au evoluat Avram – Olaru, Răuţă, Mondragon (46 Constantinescu), Poelmans – Botic – Constantinescu (60 Dumitru), Zasavţschi (46 Diarra), Niţescu (Bucur), Ben Levi – Saim Tudor.
 
Singura noutate din garnitura ploieşteană a reprezentat-o fundaşul central Jhon Mondragon, cel care este urmărit, în această perioadă, de către staff-ul tehnic al „lupilor”. În vârstă de 25 de ani, Modragon are cinci prezenţe şi două goluri marcate în LaLiga, acolo unde a evoluat, în sezonul 2017-2018, cu Osasuna, ulterior jucând pentru Puebla (Mexic), Leones (Columbia) şi Sport Boys (Peru).
 
Sursa si foto :www.fcpetrolul.ro