Doliu în handbalul feminin (juniori). Marian Bratu a plecat să antreneze în ceruri. Dumnezeu să-l odihnească-n pace
O veste teribilă a îndoliat handbalul feminin ploieştean şi prahovean, la nivel de juniori,” domn profesor, Marian Bratu, a decedat.
Cunoscutul antrenor de handbal feminin (juniori), Marian Bratu (68 ani) a decedat, marţi (8 septembrie 2020), la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova.
” Domn profesor” s-a ocupat ani la rând de secţia de handbal a Grupului Şcolar Industrial „1 Mai” Ploieşti, cel mai bun centrul şcolar (la juniori) din Prahova - sectia handbal feminin, anul trecut a calificat GSI” 1 Mai” (secţia junioare 3) la un turneu final.
34 ani de antrenorat...
Timp de 34 ani, Marian Bratu a crescut generaţii de junioare.
Conform ziarului Prahova (http://ziarulprahova.ro) ” Marian Bratu a fost şi un handbalist de temut pe teren. Spre finalul carierei sale de jucător, acesta a reuşit un meci memorabil, în campionatul judeţean. Luptându-se pentru titlul de golgheter al campionatului, jucătorul Marian Bratu avea nevoie de peste 17 goluri pentru a-şi adjudeca respectiva distincţie. Acesta nu numai că a depăşit cele 17 goluri pe care le avea avans principalul său contracandidat, dar a realizat şi un record al competiţiei, marcând 42 de goluri. Numai cinci goluri a marcat restul echipei sale, la vremea respectivă.”
 
Pe această cale, Info Ploieşti City şi fosta sa elevă (Laura Pircalaboiu) transmit sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească-n pace.