Petrolul Ploiesti a scos la vanzare abonamentele pentru noul sezon
 
Începând de (astazi) luni, 7 septembrie 2020, Petrolul Ploiesti a pus (la casa de bilete ale stadionului” Ilie Oana”) abonamentele pentru noul sezon din liga a 2 a.
De precizat faptul că, în perioada 07-18 septembrie, vechii abonaţi vor avea posibilitatea să opteze pentru a-şi păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, vă rugăm să prezentaţi şi vechiul abonament. De asemenea, la achiziţionarea unui abonament este necesară şi prezentarea Cărţii de Identitate.
 
Casa de bilete va fi deschisă lunea, miercurea şi vinerea între orele 09.00 – 15.00, iar marţea şi joia între orele 13.00 – 19.00.
 
Preţurile abonamentelor vor fi următoarele:
 
– Peluze: 105 lei (85 lei redus, pentru pensionari, elevi şi studenţi, în sectoarele 100 şi 300);
 
– Tribuna 2: 155 lei (140 lei redus, pentru pensionari, elevi şi studenţi, în sectorul 212);
 
– Tribuna 1: 245 lei
 
– Tribuna 0: 315 lei.
 
Abonamentele pentru pensionari, elevi şi studenţi pot fi procurate doar de la Casa de Bilete, cu prezentarea unui document doveditor.
IMPORTANT: Deţinătorii de abonamente vor avea prioritate la meciurile ce se vor desfăşura pe stadionul „Ilie Oană” doar în limita şi în condiţiile legale în care, pe parcursul campionatului, va fi permis accesul publicului la partidele de fotbal.
 
Sursa: FC Petrolul Ploiesti