Lupii galbeni au făcut spectacol la Reşita. CSM Resita-Petrolul Ploieşti 0-4
La o săptămână după înfrângerea cu Farul Constanta, de ”acasa”, Petrolul Ploieşti s-a deplasat în Valea Domanului pentru confruntarea cu CSM Reşita, în cadrul etapei a 2 a din liga a 2 a.
 
Lupii galbeni au deschis scorul în minutul 36 , după o gafă a fostului petrolist Cobrea, portarul ” amfitrionilor” a scăpat mingea în poarta, după o lovitură de cap a lui Ekolo.
Gazarii s-au distanţat pe tabela în minutul 41, atunci când juniorii au realizat o fază ca la antrenament, Manolache i-a păsat excelent lui Mario Bratu, acesta din urmă l-a driblat pe Dumitraş şi a trimis mingea în poartă.
Scor la pauză 2-0 pentru Petrolul.
Nici bine nu s-au trezit reşiţenii, după pauză şi au mai primit un upercut (ca la box).
În minutul 50,” lupii” s-au jucat cu apărarea adversă, iar Vajushi l-a învins pe Cobrea, printr-un şut plasat de la 6 metri.
După 2 minute, Petrolul a închis tabela, Pol Roige a luat faza pe cont propiu de la jumătatea terenului, l-a driblat pe Cobrea şi a înscris lejer.
 
Gazdele puteau inscrie golul de onoare, însă Raul Avram şi-a spălat din păcatele de la meciul cu Farul, apărând un penalty executat de... Victoras Astafei (minutul 74).
 
CSM: Cobrea – Lungu (88 Szijj), Dudea, Dumitraş, Ad. Ilie (46 Raşoveanu) – Danci, Breşneni (cpt) (75 Matulevicius) – Chera (67 Dat), Astafei, Buş – Ene (46 Vădrariu). Antrenor: Alexandru Pelici.
 
FC Petrolul: Avram – Mendoza, Meijers, Manolache, Ţicu (85 Poelmans) – Nir Lax (58 Saim Tudor) – Bratu (66 Enache), Ekollo, Roige (cpt), Vajushi (85 Ben Levy) – Balint (85 Diarra). Antrenor: Viorel Moldovan.
 
Au arbitrat: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Doru Claudiu Lucaciu (Cluj Napoca), Ionuţ Marius Bobe (Videle).
 
Arbitru de rezervă: Andrei Lucian Titii (Sibiu).
 
Observatori: Romeo Malac (Timişoara) şi Iulian Spătaru (Timişoara).
 
Marţi cu Ripensia Timişoara.
 
După victoria de moral, de azi, Petrolul Ploieşti va întâlni,marti 15 septembrie a.c.,de la ora 19.30 (live pe Digisport )  ” acasă” o altă echipă care a stat etapa aceasta, Ripensia Timişoara, în etapa a 3 a.
Un meci care la prima vedere pare facil, adversarii” lupilor” neavând niciun meci oficial, în prima etapă nejucând la Craiova datorită faptului că în echipa olteana au fost confirmate 6 cazuri de Covid 19.
 
 
Foto: Răzvan Păsărica/ (www.sportpictures.eu)