iSports Ploieşti şi Ploieşti Basketball organizează un camp de baschet susţinut de Inaki Hernan
iSports Ploieşti şi Ploieşti Basketball organizează, în perioada 7-11 septembrie, un camp de baschet susţinut de Iñaki Hernán, un antrenor spaniol licenţiat FIBA, care a pregătit tineri sportivi în Europa şi în China!
 
Situaţia socială a obligat, din păcate, Ploieşti Basketball să renunţe la cantonamentele pe care le-a avut în vedere, pentru această vară. Dar, pentru a compensa absenţele de la campurile din Serbia şi Cheia, staff-ul a decis să organizeze la Ploieşti o tabără de baschet. 
 
Campul se adresează atât băieţilor, cât şi fetelor şi va fi organizat în mai multe grupe, cu antrenamente multiple zilnic. Ele vor fi susţinute de  Iñaki Hernán, cel care antrenează de 12 ani, având cursuri acreditate de Federaţia Spaniolă şi Federaţia Internaţională de Baschet. A pregătit atât grupe de fete, cât şi de băieţi. A participat la cursuri organizate de Valencia Basket, universitatea Yeditepe din Istanbul sau Nike Sports Camps Shenzhen. El va fi asistat şi ajutat de către antrenorii Ploieşti Basketball. 
 
Iñaki va aplica în antrenamente metodologia şi practicile şcolii de baschet spaniole, cea care a dobândit cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, campionatele mondiale şi europene, în ultimii 20 de ani.
 
#VamosPloieşti este un camp care vine în completarea activităţii obişnuite a sportivilor clubului, care s-au pregătit toată vara pentru reluarea competiţiilor. 
Din păcate, situaţia socială a amânat startul campionatelor juvenile, însă acest camp îi va menţine pe copii focusaţi pe acumularea şi îmbunătăţirea tehnicii baschetbalistice.