Petrolul Ploiesti a castigat lejer amicalul cu Mostiştea Ulmu
 
Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, formaţia pregătită de către Viorel Moldovan a avut programat, în această dimineaţă, un nou test, adversară fiindu-i, din nou, o combatantă în cel de-al treilea eşalon, gruparea călărăşeană Mostiştea Ulmu.
 
Întâlnirea s-a desfăşurat la Strejnic şi a fost câştigată clar de către petrolişti, 4-1, după 3-0 la capătul primelor 45 de minute. Spaniolul Pol Roige (4) a fost cel care a deschis scorul, cu un şut plasat, de la 8 metri, lateral stânga, la colţul lung, apoi nou-venitul Valentin Balint (19) a majorat diferenţa, înscriind, din marginea careului mare, la capătul unui contraatac purtat de Ekollo. Rezultatul primei părţi a fost stabilit de către Vajushi (32), cel care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, în vinclul din stânga portarului advers.
 
După reluare s-au mai înscris două goluri, oaspeţii reuşind să reducă din handicap, prin Obedeanu (65). Însă, scorul final a fost parafat de către Mihai Niţescu (78), tânărul mijlocaş al „lupilor” înscriind cu un şut imparabil, expediat din interiorul careului, după o pasă venită de la Olaru.
 
În acest joc, Viorel Moldovan a început cu Avram – Chiriţă, Răuţă, Manolache, Ţicu – Enache – Constantinescu, Ekollo, Roige, Vajushi – Balint, pentru ca, pe parcursul părţii secunde să mai intre pe teren Lungu – Nicolae, Olaru, Bratu, Saim Tudor, Bucur, Niţescu, Licsandru, Oprea, Boţogan şi Moroşanu.
 
Luni, tragerea la sorţi pentru viitoarea ediţie de campionat
 
Petroliştii îşi vor afla, la începutul săptămânii, programul din stagiunea următoare, tragerea la sorţi urmând să se desfăşoare luni, de la ora 13.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Campionatul 2020-2021 este programat să înceapă pe 29 august.
 
Sursa:www.fcpetrolul.ro