Amical cu 5 goluri . Astra II -Petrolul Ploiesti 3-2
Cu foarte mulţi jucători tineri sub comandă, Viorel Moldovan a avut la dispoziţie, miercuri, un nou test, pentru a putea evalua potenţialul acestora.
Petroliştii au întâlnit o formaţie de eşalon trei, Astra II, partida, ce s-a disputat pe stadionul din cartierul „9 Mai”, încheindu-se cu victoria gazdelor, scor 3-2 (2-2).
 
Multe goluri în partida-test disputată în această după-amiază, patru dintre ele înscriindu-se în prima repriza. Astra II a condus cu 2-0, după reuşitele lui Pahonţu (26 – şut imparabil, de la 20 de metri, în stânga lui Lungu) şi Gheorghe (32 – şut de la 8 metri, lateral stânga, la colţul lung), dar petroliştii au egalat până în pauză, înscriind de două ori în decurs de doar 120 de secunde. Vajushi (38) a redus din handicap după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, pentru ca, la scurt timp, Constantinescu (39) să restabilească echilibrul, cu o execuţie superbă, o „torpilă” expediată de la 25 de metri, în vinclul din stânga portarului Popa.
 
După reluare, gazdele au trecut din nou în avantaj, acelaşi Gheorghe (48) profitând de o neînţelegere în defensiva petrolistă, pentru a înscrie golul ce avea, de altfel, să stabilească şi scorul final al întâlnirii.
 
Viorel Moldovan a început confruntarea cu un „11” alcătuit din Lungu – Olaru, Ad. Nicolae, Răuţă, Ţicu – Manolache – Constantinescu, Bratu, Enache, Vajushi – Saim Tudor. Prima modificare a survenit din startul părţii secunde, atunci când Avram a intrat între buturi, apoi, din minutul 60, au intrat Alex Chiriţă, Mihai Niţescu şi Mihai Chiriac (atacant aflat în teste, născut 2001, ultima dată la Dinamo U19), pentru ca, până la final, să mai fie folosiţi juniorii Daniel Moroşanu, Leonard Iovu, Aris Oprea, Cristian Licsandru şi Alin Boţogan.