Invincibila armada.O noua victorie fara emotii .Petrolul 52 Ploiesti - CSO Plopeni 4 - 0 . Petrolul a disputat,  duminica  după-amiază, ultimul joc pe „Ilie Oană” în Liga A Prahova, impunându-se cu scorul de 4-0 în faţa lui CSO Plopeni, prin golurile semnate de către Păun (3), D. Gheorghe (25), Vintilă (79), Niţescu (89).

Exilul „lupilor” în eşalonul judeţean se apropie de final, CSO Plopeni fiind ultima reprezentantă a Ligii A care a avut onoarea să păşească, în această stagiune, pe „Ilie Oană”. Iar oaspeţii au călcat strâmb de la bun început, rezistând mai puţin de trei minute, adică până cînd Păun a modificat pentru prima dată tabela de marcaj, părând să anunţe, astfel, un nou recital ofensiv al „galben-albaştrilor”.

Plopeniul a încercat să replice şi chiar a avut o reacţie bună, cu două şuturi periculoase ale lui Copilu şi Sandu, la ambele Marinică fiind nevoit să se întrebuinţeze serios. A fost, însă, doar un „foc de paie”, pentru că, la următoarea şarjă serioasă a petroliştilor, defensiva oaspete s-a prăbuşit din nou, iar Dragoş Gheorghe (25) a marcat, cu capul, de la 6 metri, după o centrare venită, de pe dreapta, de la Nini Popescu.

La pauză s-a intrat de la scorul de 2-0, diferenţă care avea să se păstreze până în minutul 79, atunci când Vintilă a punctat simplu, după cursă pe stânga a lui Dragoş Gheorghe. Şi n-a fost ultima modificare de tabelă, pentru că, aproape de final, Niţescu (89) a trimis, în plasă, de la 14 metri şi a stabilit scorul final, într-un joc în care vizitatorii au dat o replică curajoasă, dar, în acelaşti timp, şi unul în care s-a văzut că Petrolul joacă la „limita de avarie”, gândindu-se că are nevoie de energie în ultima parte a sezonului, în care o aşteaptă barajul de promovare în Liga a 3-a (17 şi 24 iunie).

sursa :http://www.sportonlineph.ro/petrolul/633-petrolul-cso-plopeni-4-0-inca-un-galop-de-sanatate.html