Tardiv. Petrolul Ploieşti a câştigat la Mioveni.CS Mioveni-Petrolul Ploieşti 1-2
 
Duminică, lupii galbeni au câştigat la Mioveni, cu scorul de 2-1, într-un meci fără nicio miză pentru” găzari”, insa cu o mare miza pentru argeseni .
 
Meciul de pe stadionul Orăşenesc a început pe contre,” gazdele” având nevoie de victorie pentru a promova direct pe prima scenă fotbalistică a ţării, iar” oaspeţii” să spele imaginea din cele 4 jocuri (anterioare) în care au adunat doar...3 puncte.
În minutul 2, Roige a trimis în tranversara, cu capul, din 10 metri, în transversara, apoi pe contraatac Işfan, în minutul 3, a ratat din poziţia de „unu la unu” cu Cezar Lungu.
În minutul 6, aceelasi Işfan a deschis scorul, după o pasă primită de la Rădescu.
Ploieştenii au ieşit la joc, având în ultimele 10 minute, ocazii după ocazii şi un gol înscris.
În minutul 35, Vajushi a şutat în Croitoru, apoi aceelasi Croitoru a respins şutul lui Ekolo şi centrarea înşelătoare a lui Ticu, în minutul 38.
La un minut distanţă, Deac a şutat puternic, Croitoru a respins (iar), însă tot Gabi Deac a centrat în careu, iar Sergiu Arnautu, a restabilit egalitatea, după ce a înscris cu capul, din 8 metri.
La pauză putea fi 2-1 pentru Petrolul Ploieşti, însă golul lui Arnautu, a fost amânat pe motiv de ofsaid, în minutul 43.
” Bombă” detonată după pauză.
În minutul 59, Rauta a detonat” bomba” după ce a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat bine, de stânga, de către Vajushi.
Până la final,” amfitrionii” au forţat minim egalarea, însă atacurile şi şuturile la/spre poartă au fost haotice.
Salvaţi de Rapid...
La 2 minute după fluierul final, CS Mioveni a beneficiat de un ajutor nesperat, din partea echipei Rapid, care a egalat Turris Tg. Măgurele în prelungi (minutul 90+6), astfel echipa lui Claudiu Niculescu ajunge în extremis la barajul de promovare.
Petrolul termină cu un succes (tardiv) play offul ligii a 2 a, însă ratează promovarea, terminând pe locul 5, înaintea rivalei de o viaţă... Rapid Bucureşti.
 
 
CS Mioveni: Croitoru – Beţa (63 Măzărache), Gherghe, Burnea, Alexe – Rădescu (78 Traşcu), R. Costin (71 Herghelegiu), M. Şerban, Coşereanu (cpt) (46 Masaro) – Balint, Isfan (63 Ghiţă). Antrenor: Claudiu Niculescu.
 
FC Petrolul: Lungu – Bărboianu, Răuţă, Manolache (cpt), Ţicu – Meza Colli – Deac (65 Bratu), Ekollo (90+1 Olaru), Roige, Vajushi – Arnăutu (81 Blănaru). Antrenor: Cătălin Munteanu.
 
Au arbitrat: Radu Petrescu (Bucureşti) – Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) şi Vlad Bârleanu (Bucureşti).
 
Arbitru de rezervă: Vasile Buzea (Bucureşti).
 
Observatori: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) şi Cristian Petrean (Hunedoara).
 
În celelalte două meciuri s-au înregistrat scorurile:
FC Argeş” Campionii” Pitesti-UTA Arad 1-1
Rapid Bucuresti-Turris Tg. Măgurele 1-1
 
Foto: FC Petrolul Ploieşti