Comunicat USP (Uniunea Suporterilor Petrolisti ).Viitorul Petrolului trebuie decis împreună

Comunicat USP

Viitorul Petrolului trebuie decis împreună!

Având în vedere finalizarea actualei ediţii de campionat în data de 2 august, USP propune convocarea unei Şedinţe de Consiliu Director în data de 3 sau cel tarziu 4 august, la o oră convenabilă membrilor CD, pentru a discuta împreună cu Partenerul Finantator şi cu Gloriile Petroliste strategia clubului Petrolul Ploiesti pentru ediţia de campionat 2020-2021.

Punctele pe care le propunem să fie adaugate pe Ordinea de zi a Şedinţei de CD sunt:

1. Contractul ACS Petrolul 52 cu Primaria Ploiesti privind cesiunea mărcilor Petrolul si modul de prelungire a acestuia în conditii stabilite de comun acord între Partenerul Finanţator, Gloriile Petroliste şi reprezentanţii suporterilor petrolişti;
2. Analiza din punct de vedere sportiv a sezonului care se încheie şi propunerea unei strategii sportive pentru promovarea in primul esalon fotbalistic la sfarsitul sezonului următor, care începe în mai puţin de o lună. Dorim să folosim în mod inteligent şi constructiv lecţiile dure primite de club în ultimele două sezoane, să nu mai repetăm greşelile făcute şi să demonstrăm că am învăţat din ele.
3. Analiza activităţii Centrului de copii şi juniori. Perspective concrete de dezvoltare în sezonul următor.
4. Strategia de scouting a clubului. Ce greşeli s-au facut în ultimul sezon şi ce măsuri concrete trebuie să fie luate pentru a nu repeta greşelile respective în sezonul următor.
5. Organigrama clubului, prezentând atât descrierea completă a sarcinilor ce revin funcţiilor, cât şi modul lor de relaţionare/subordonare. Este al patrulea an în care USP cere oficializarea unei organigrame la club şi sperăm să o vedem realizată în acest an.
6. Atragerea de noi sponsorizări şi parteneriate.

Nu mai e loc pentru amânări, ezitări sau incertitudini.
Interesul Petrolului e mai presus de orice!

Mulţumim,
Uniunea Suporterilor Petrolişti