Comunicat de presa :FC Petrolul - FC Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20.15
Clubul Petrolul Ploieşti anunţă că partida cu Fotbal Club Rapid din etapa a doua din faza play-off a Ligii 2 Casa Pariurilor se va disputa conform programării iniţiale, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15, pe stadionul „Ilie Oană”.
După efectuarea unei noi testări COVID-19 în cursul zilei de marţi, 07.07.2020, şi după o perioadă de şase zile în care toţi componenţii lotului şi cei ai staff-ului tehnic s-au aflat în autoizolare la domiciliu, FC Petrolul a primit acceptul din partea autorităţilor pentru a-şi relua antrenamentele, pentru pregătirea partidei de la finalul săptămânii. 
“Cu excepţia persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus, toţi ceilalţi jucători din lot şi membri ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate. Astfel, suntem pregătiţi pentru meciul de sâmbătă şi vom lupta până în ultimul minut pentru promovare. Toate condiţiile impuse de autorităţi în cazul pandemiei de coronavirus sunt respectate cu stricteţe de către clubul nostru, iar echipa este aptă şidornică de victorie”, a declarat antrenorul Costel Enache. 
Pentru a completa lotul de jucători, antrenorul Costel Enache va convoca şi juniori din propria pepinieră, aceştia urmând a intra în programul echipei după efectuarea testelor COVID-19 impuse de autorităţi.
Comunicat FC Petrolul Ploiesti 
Foto cu caracter ilustrativ