Victorie lejera . Lupii sunt campionii judetului . Petrolul 52 Ploiesti - Avantul Maneciu 7 - 0 . Petrolul a rezolvat prezenţa la barajul de promovare pentru eşalonul trei, după victoria obţinută, în această după-amiază, în faţa Avântului Măneciu. „Lupii” s-au impus cu 7-0, prin golurile lui Claudiu Tudor (2), Butufei (2), Stănescu, Alecsandru, Nini Popescu, şi s-au detaşat la 9 puncte de CS Blejoi, cu trei etape înainte de finalul Ligii A Prahova.

Înaintea meciului de pe „Ilie Oană”, matematica era simplă. Blejoiul făcuse doar un 0-0 la Cornu, aşa încât o victorie a Petrolului era echivalentă cu oficializarea prezenţei la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Şi asta, cu trei etape înainte de finalul campionatului Ligii „A” Prahova, adică un respiro binevenit pentru ca elevii lui Grigore să-şi concentreze forţele pe dubla de pe 17 şi 24 iunie.

Pe teren, lucrurile s-au aşezat repede în matca lor firească, scorul căpătând proporţiile unuia de forfait după doar 21 de minute de joc. „Căpitanul” Claudiu Tudor (17) a „deschis tabela”, cu un şut la firul ierbii, expediat de la 22 de metri, în colţul din stânga lui Toma, iar, după 60 de secunde, Butufei a fructificat, din marginea careului mic, cu o lovitură de cap, un corner bătut, de pe stânga, de către Păun. „Avalanşa” a continuat cu o nouă reuşită a lui Claudiu Tudor (21 – şut din 16 metri, fără replică pentru Toma), iar până la pauză a fost timp pentru spectacol, ratări rarisime, dar şi un nou gol, „semnat” de către Roland Stănescu (44), după o pasă venită de la Alexandru Radu.

continuare :

foto si text : http://www.sportonlineph.ro/petrolul/618-petrolul-avantul-maneciu-7-0-hai-la-baraj.html