Fotbalul romanesc este in doliu. Carismaticul antrenor Ionuţ Popa a încetat din viaţă
 
Lumea fotbalului este în stare de şoc. Carismaticul antrenor Ionuţ Popa a încetat din viaţă, la vârsta de 67 de ani. În ultima perioadă, tehnicianul s-a confruntat cu mari probeleme de sănătate, fiind internat în spitalul din Arad.
Ionuţ Popa a murit pe un pat de spital. Pe 9 iunie intrase în comă
Pentru Ionuţ Popa, cronometrul vieţii s-a oprit în această dimineaţă. Fostul antrenor a murit la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde era internat din data de 9 iunie. Ionuţ Popa a intrat în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator la acel moment, iar astăzi, 25 iunie, organismul său a cedat.
Ionuţ Popa, 67 de ani, s-a născut la Săvârşin, în judeţul Arad, şi în cariera sa de antrenor a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli Iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timisoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA.
Problemele de sănătate ale lui Ionuţ Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. A fost văzut de mai mulţi medici de la Arad, Timişoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iaşi, dar starea sa nu s-a ameliorat. Astfel, a fost nevoit să renunţe la banca tehnică, să stea departe de agitaţia din timpul meciurilor, îngrijindu-se mai mult de sănătatea sa.
Iniţial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat şi după sesiunile de fizioterapie. În urmă cu mai bine de un an, tehnicianului i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate.