Echipa de handbal Activ  Ploieşti îşi va relua activitatea începând de luni
Echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploieşti îşi va relua activitatea începând de pe 1 Iunie, după mai bine de două luni de pauză, cauzată de restricţiile impuse pentru stoparea răspândirii pandemiei de COVID-19. Echipa antrenată de Florin Ciupitu şi Nicolae Nimu urmează să participe la Turneul Final din Divizia A, încercând să promoveze în prima ligă. În momentul întreruperii campionatului, Activ ocupa locul al doilea în clasamentul Seriei C din Divizia A, cu trei etape rămase de disputat.
Conform deciziei luate de Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, primele două clasate din cele patru serii ale Diviziei A vor evolua la Turneul Final, pentru trei locuri în sezonul următor al Ligii Naţionale.
Echipa prahoveană se va reuni pe 1 Iunie, deocamdată doar în aer liber, respectând toate normele în vigoare conform Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii. Înainte de a se intra în cantonament, jucătoarele vor fi testate pentru COVID-19, urmând, apoi, testele fizice şi medicale obişnuite, după şapte zile fiind testate, din nou, pentru noul coronavirus.
 
Sursa si foto : ziarulprahova.ro