Lupii galbeni  au reintrat in cantonament,dupa doua luni
Petroliştii s-au reîntâlnit după mai bine de două luni de la ultimul antrenament efectuat împreună, astăzi începând, în sfârşit, pregătirile pentru faza play-off a campionatului, cea care va decide promovarea în primul eşalon.
Respectând protocoalele medicale impuse pentru această perioadă, „lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti, stagiul demarând cu testarea obligatorie pentru COVID-19. Alături de staff-ul tehnic şi cel medical, în cantonament se vor afla 23 de jucători:
– Raul Avram, Cezar Lungu (portari);
– Alberto Olaru, Ştefan Bărboianu, Andrei Răuţă, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Ţicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurenţiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Niţescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu şi Ştefan Blănaru (jucători de câmp).
Singurul absent este portarul Cristian Apostolachi, cel care a revenit din Republica Moldova pe data de 17 mai şi se află, pentru încă o săptămână, în autoizolare la domiciliu.
Foto si sursa : FC Petrolul Ploiesti