Greu de ucis ... AFC Băneşti - Petrolul 52 Ploiesti  2-5 Petrolul a trecut cu bine şi peste ultimul examen important al acestui final de campionat, deplasarea de pe terenul ocupantei locului trei al podiumului, ACS Băneşti. Ploieştenii au făcut, chiar, o veritabilă demonstraţie de forţă, întorcând de la 0-2, în minutul 24, la 5-2 final, prin golurile marcate de Dragoş Gheorghe (27, 49), Claudiu Tudor (37, penalti), Păun (57) şi Vintilă (77).

Deşi în mod cert nu mai era nevoie, Petrolul a arătat şi la Băneşti, adică pe terenul unei echipe ce părea să emită pretenţii, cel puţin la nivel declarativ, faptul că se ridică cu cel puţin o clasă peste nivelul campionatului judeţean.

Şi asta, într-un meci pe care l-a început, practic, cu handicap, pentru că, în nici o jumătate de oră, elevii lui Tavi Grigore primeau mai multe goluri decât în tot returul până atunci, Vişan (17 – reluare cu capul, de la 6 metri lateral dreapta, după o centrare venită de pe partea opusă) şi Crăciun (24 – şut din mijlocul careului, după o minge respinsă, de pe linia porţii, de către un jucător al Petrolului la un şut al lui Vişan) asigurându-le băneştenilor un avantaj nesperat.

continuare : 

foto si text :http://www.sportonlineph.ro/petrolul/599-afc-banesti-petrolul-2-5-daca-mai-era-ceva-de-demonstrat.html