Ovidiu Hoban a devenit membru al Asociatiei Diaspora Galben Albastra ( ADGA ) . Conform paginii de facebook a Asociatiei Diaspora Galben Albastra ( ADGA ) www.facebook.com/wwwADGAro , fostul fotbalist al  " al  lupilor galbeni " Ovidiu Hoban a devenit membru al al asociatiei  mai sus amintite.
" De mai multă vreme Ovidiu Hoban cochetează cu ADGA, împărtăşind în întregime idealurile noastre. În sfârşit a sosit momentul ca Ovidiu să ne adreseze cererea oficială de a deveni membru ADGA. Am fost onoraţi şi în acelaşi timp fericiţi să îl acceptăm în mijlocul nostru.
Ovidiu a dovedit constant că a ramas ataşat profund de echipa la care a cunoscut gloria fotbalistică în România, făcând parte din cea de-a doua Generaţie de Aur a Petrolului, cea care ne-a readus Cupa României la Ploieşti în 2013. El şi-a continuat cariera în Israel, unde a câştigat al doilea titlu naţional cu echipa sa, Hapoel Be'er Sheva şi, aşa cum sperăm cu toţii, probabil că îşi va încheia cariera fotbalistică la noi, peste câţiva ani.
Bine ai venit în ADGA, Ovidiu Hoban!"
foto : ADGA .