AJF PRAHOVA .Niciun fel de competitie nu se poate relua mai devreme de 15 iunie 2020
In urma discutiilor din video-conferinta desfasurata ieri, 07.05.2020, cu conducerea Federatiei Romane de Fotbal, privitor la reluarea si continuarea campionatelor judetene, cele mai importante aspecte sunt urmatoarele:
 
1. Niciun fel de competitie nu se poate relua mai devreme de 15 iunie 2020, o decizie finala urmand sa fie luata in functie evolutia situatiei imbolnavirilor cu coronavirus
 
2. Cel mai probabil F.R.F. va schimba sistemul de promovare in Liga a 3-a, barajul fiind programat in jurul datei de 5 august, iar tragerea la sorti deja efectuata (Prahova urma sa joace cu Calarasi) va fi inlocuita cu alta. Sistemul de promovare urmeaza sa fie cel mai bun dintre 3 campioane judetene (nu doua), existand posibilitatea ca si ocupanta locului secund din aceste mini turnee sa promoveze.
 
3. Asociatiile Judetene de Fotbal au libertatea de a alege sistemul competitional viitor sau eventual inghetarea/anularea competitiilor, deciziile urmand a fi luate in prima parte a lunii iunie, cand se va repeta intalnirea online dintre A.J.F.-uri si F.R.F.
 
4. F.R.F. este pregatita cu un set de masuri pentru toate esaloanele privind prelungirea contractelor scadente in iunie, precum si interzicerea oricarui transfer pana la ultimul episod al competitiei.
 
Sursa:AJF Prahova (facebook