COMUNICAT USP ! Împreună pentru un  PETROLUL puternic !

Dragi suporteri ai Petrolului Ploieşti,de data aceasta nu vă vom spune să mai aveţi răbdare şi nici încredere că totul va fi bine. Pentru că aţi dovedit că aveţi destulă răbdare şi suficient de multă încredere pentru tot ceea ce înseamnă noul proiect Petrolul.

Vă vom spune doar că, în perspectiva iminentă a parteneriatului cu grupul Veolia, drumul Petrolului spre adevărata performanţă, cladită pe bazele solide ale unui club de fotbal autentic, este mai accesibil ca oricând.
Nu va fi simplu, nimic nu este uşor, dar atâta timp cât vom fi împreună, noi, suporterii, gloriile petroliste şi grupul Veolia, nimic nu poate şi nu trebuie să ne stea în cale.

Discuţiile între reprezentanţii USP şi cei ai grupului Veolia au demarat şi în acest moment există sprijin total din partea suporterilor pentru tot ceea ce înseamnă noua structură a ACS Petrolul 52 Ploieşti, din al cărei Comitet Director fac parte şi trei suporteri, structură care avem convingerea că va obţine dreptul de folosinţă a mărcilor “Petrolul” într-un timp cât mai scurt.

Nu vom acorda însă cecuri în alb, vom monitoriza în continuare întreaga activitate existentă în cadrul clubului şi vom amenda orice posibil derapaj de la tot ceea ce presupune funcţionarea corectă a unui club de fotbal bazată exclusiv pe criterii de profesionalism.
Vara trecută ne-am apucat cu toţii să reconstruim ceea ce fusese dărâmat cu brutalitate şi fără scrupule.

Chiar dacă resursele au fost destul de limitate la iniţierea acestui nou proiect important este că am ales drumul corect.

Acum lucrăm la fundaţie, una pe care o dorim solidă şi rezistentă pe termen lung. Şi mai avem convingerea că lucrând împreună, serios, temeinic şi profesionist ne vom bucura nu peste mult timp de ceea ce ne dorim cu toţii: o mare, solidă şi frumoasă casă a Petrolului Ploieşti care nu numai că va rezista la orice cutremur dar va fi şi un model de urmat pentru toată lumea!

Multumim,
Uniunea Suporterilor Petrolisti.

foto:facebook