Ploieşti Handbal – noul membru al familiei iSports Ploieşti

iSports Ploieşti are bucuria de a anunţa deschiderea unei noi secţii în cadrul clubului! Ploieşti Handbal este noul membru al familiei noastre!

Coordonatorul secţiei este Romeo Ştefan, cunoscut iubitorilor handbalului ca Ţuţu, arbitru international din 2006. Are la activ peste 300 de meciuri internaţionale, arbitrând la campionate europene şi mondiale de tineret şi seniori. În 2014, a condus finala mică a europeanului de seniori din Danemarca. În 2015 a arbitrat finala Cupei Mondiale a Cluburilor, iar un an mai târziu a fluierat finala Cupei EHF. Pe plan naţional, a arbitrat 8 finale ale Cupei României.

Am ales să mă alătur familiei iSports Ploieşti, pentru că vreau o nouă provocare! Sunt convins că alături de cele două fete, Corina Badea şi Maria Ungureanu, antrenoarele clubului, o sa reuşim lucruri frumoase atât pentru copii şi părinţi, cât şi pentru handbalul ploieştean!”, spune Romeo Ştefan.

Cele două antrenoare sunt foste jucătoare de handbal şi actuale arbitre în competiţiile naţionale. Corina Badea şi Maria Ungureanu au participat şi la organizarea celor mai importante turnee din România. ”Aştept de la ele seriozitate şi creativitate!”, a declarat Ţuţu.

Şi, pentru că există viaţă şi după coronavirus, dăm startul înscrierilor! Aşteptăm la antrenamente, când situaţia socială o va permite, copii sub 10 ani, fete şi băieţi. Înscrierile se fac pe adresa http://handball.sportploiesti.ro/

 Ploieşti Handbal este cel mai tânăr membru al familiei iSports Ploieşti, formată din Ploieşti Basketball, Ploieşti Dancers şi Ploieşti Cycling. Noua noastră secţie se va bucura de toate cunoştinţele acumulate în domeniile sportiv, financiar, costumer care şi marketing.

 

Suntem şi pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/PloiestiHandbal/

 

Sursa :Comunicat  iSportPloiesti