Au fost stabilite  semifinalele Cupei României ( faza judeţeană ) ediţia 2017-2018 Miercuri, 03 mai, la sala de conferinţe a stadionului ”Ilie Oană, a avut loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, faza judeţeană.Echipele calificate în această fază a competiţiei sunt AFC Băneşti - Urleta, AFC Brebu, CS Păuleşti şi Petrolul Ploieşti, câştigătoare a trofeului la nivel naţional în anul 2013. Pe lângă câştigarea campinatului judeţean de fotbal, ”lupii galbeni” au ca obiectiv şi adjudecarea trofeului Cupa României, ceea ce conferă elevilor lui Octavian Grigore sansa de a aduce pe ”Ilie Oană” echipe din eşaloanele superioare ale fotbalului românesc.

În urma tragerii la sorţi s-au stabilit partidele:

AFC Brebu - Petrolul Ploieşti, pe stadionul Compet

AFC Băneşti - CS Păuleşti, pe stadionul din Plopeni

Toate partidele se vor desfăşura pe terenuri neutre în data de 31 mai, ora 17.00, iar marea finală a Cupei României în data de 07 iunie. Pentru finala Cupei României, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a făcut toate demersurile necesare pentru a se disputa pe stadionul ”Ilie Oană”.

text si foto : http://www.sportonlineph.ro/petrolul/574-s-au-stabilit-semifinalele-cupei-romaniei-faza-judeteana-editia-2017-2018-video.html