Legendele pornesc motoarele.
Duminica 28 mai 2017, la Constanta , la Complexul Scoica Land va avea loc gala de K 1 Urban Legend “Fight Championship “.

În gala de la Malul mării, sunt preconizate 20 meciuri, însă 13 vor atrage suspansul (11 de K 1 şi 2 de MMA), organizatorul galei Mihai Isop declarând pentru Info Ploieşti City “Credem că este un eveniment de gală atât pentru Constanta cât şi pentru toată România, gala fiind transmisă de DOTTO SPORT in Romania si preluata de FITE TV din SUA, o televiziune cu milioane de telespectatori “.

Match Event-ul galei va fi între constănţeanul  Andi Calin şi  bacauanul Florin Lupu.

Printre sportivii prezenţi vor fi şi Cezar Andrieş (campion european WTKA), Sergiu Diaconu (campion mondial la Ashiara Karate în 2014 şi 2016), Robert Isop, Octavian Scoruş, şamd.

“The Gentleman” va lupta şi el.

Ploieşteanul Alex Voicu “The Gentleman” (legitimat la CS Dacia Marţial Arts) va urca şi el pe ring, la această gală.

Invitaţi speciali:

La competiţia din Constantă au fost invitaţi Gabriel Georgescu ( promotorul Galei Colloseum Tournament)

Radu Ciuca ( Vicepreşedinte al Federaţiei Europene de  Muay Thai)

Florin Stanica ( cel mai mare sustinator din Romania al sistemului K 1 ).

Pe lângă “vedetele “K 1, la gală sunt invitaţi actuali sau foşti fotbalişti respective antrenori ai echipei Farul Constanta (actuala SSC Farul Constanta ).

2 CAUZE NOBILE.

Organizatorii vor realiza şi 2 cauze nobile.

Aceştia vor dona câte 10 % din încasări astfel:

Pentru o fostă sportivă din Braşov, practicanta de Ashihara karate, bolnavă de cancer mamar , donaţia venind în ajutorul luptei împotriva cancerului mamar.
O donaţie către echipa SSC Farul Constanta, liderul Ligii a 4 a Constantă, care are nevoie de susţinere financiară pentru a evolua în Liga a 3 a. Echipa constănţeana fiind în aceeaşi situaţie cu cea a Petrolului Ploieşti.

Şeful arbitrilor judecători este sensei Radu Teodorescu.

Ploieşteanul Radu Adrian Teodorescu (Centura Neagra 2 Dan Unifight si Kickboxing Maestru al Sportului ) este şeful comisiei de arbitri judecători.

Arbitru central este constănţeanul Amamut Senol, ceilalţi doi fiind Ionel Cringus, Nicu Ababei.

Recital Radu SQD.

La evenimentul de pe data de 28 mai a.c., va susţine un recital tânărul rapper constănţean Radu SQD, unul dintre cei mai buni (tineri) artişti de la Malul mării şi un rapper de viitor.

Gala dedicate şi tinerelor talente.

Potrivit organizatorului galei, acest eveniment este dedicat şi sportivilor tineri dar şi legendelor din K 1.

Biletele vor costa25,50 si 100 lei , în funcţie de locul dorit, aceştia fiind puse în vânzare de azi 1 mai.

Marian Rusu , sustinatorul Galei .

Celebrul luptător roman de MMA care detine recordul de cel mai rapid KO (3,5 sec) Marian Rusu este unul dintre susţinătorii proiectului Urban Legend

Gala va fi transmisă de Dotto Sport in Romania si preluata de FITE TV in SUA , iar partener media este INFO PLOIEŞTI CITY.