Drumul spre Liga a 3 a continua... CS Cornu – Petrolul 52 Ploieşti 0-3. Lupii galbeni îşi continua marşul spre Liga a 3 a după o victorie la scor de neprezentare, în deplasarea de la Cornu, de sâmbătă dimineaţa.

Cu un moral excelent după victoria din Cupa României (7-0 cu Petrolul Băicoi) şi cu un golaveraj de 28 goluri marcate în acest retur de campionat, “găzarii “au avut în faţă un adversar dificil în prima repriză.

Revenit pe banca tehnică a gazdelor, tehnicianul Mihai Dinu şi-a aşezat defensivă,” corniştii “reuşind să menţină scorul alb la pauză, cu toate ocaziile “petroliştilor “, prin Vintilă, Claudiu Tudor, Georgian Păun sau Frâncu.

După pauză... lupii au “muşcat “.

La 2 minute de la reluare, Petrolul a deschis scorul pe tabela prin

Georgian Păun, atacantul galben albaştrilor a şutat sec de la 17 metri, în stânga portarului.

La 2 minute după golul lui Păun, sărbătoritul zilei, Claudiu Tudor a avut ocazia să marcheze un euro – gol, şut de la peste 23 metri, însă mingea a lovit transversala şi a căzut pe linia porţii.

Desprinderea pe tabela a venit în minutul 69, Roland Stănescu a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Păun.

În minutul 71, “lupii “au închis tabela, prin dubla lui Georgian Păun, acesta a driblat tot în cale şi a marcat lejer şi după ce a trecut (şi) de Dumitrache.

Scor final 3- 0 pentru Petrolul, lupii reuşind cea de a 19 a victorie în campionat, au acumulat 62 puncte şi au golaveraj 96 – 8.

Sâmbăta viitoare, Petrolul va juca pe “Ilie Oana “cu Tricolorul Breaza.

“La mulţi ani, căpitane! “.

Ieri, sărbătoritul zilei a fost Claudiu Tudor, căpitanul lupilor a împlinit 32 de ani, momentul acesta nu putea fi uitat de suporteri şi colegi.

Imediat după schimbarea din minutul 72, Claudiu a fost chemat să salute suporterii, iar aceştia i-au cântat “La mulţi ani “.

Echipele au fost următoarele:

CS Cornu: Dumitrache – Ad. Oae, Cortan, O. Gheorghe, Şt. Oaie – Gavrilă (Herea), Zamfir (Sintulescu) – Simion (Jinga), Prodan (Oprea), Băcioiu – Şovăială.

Petrolul 52 Ploiesti : Marinică – Catană, Prunescu, Frâncu, Velisar – Chiriţă (Niţescu)– N. Popescu (Dumitrescu), Păun, Tudor (Butufei), D. Gheorghe – Vintilă (Stănescu).