Fii campion pentru campioni şi înscrie-te la cea de-a 11-a ediţie DHL Carpathian Marathon powered by MPG
 
DHL Carpathian Marathon powered by MPG va avea loc pe 20 iunie 2020
Înscrierile sunt deschise pe www.maratondhl.ro, secţiunea Înscriere
Până pe 9 martie, taxa de participare are un preţ special de 99 lei 
Evenimentul susţine, pentru al şaselea an consecutiv, Comitetul Naţional Paralimpic, sub mesajul „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”
 
După o ediţie aniversară de succes, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montană de top din România, anunţă startul înscrierilor pentru a 11-a ediţie, care va avea loc pe 20 iunie 2020, în aceeaşi locaţie spectaculoasă, Race Village-ul de la Cheile Grădiştei Fundata. Invitaţia de participare e adresată tuturor pasionaţilor de alergare, profesionişti sau amatori, şi vine la pachet cu provocarea acestei ediţii: „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”
 
Şi în 2020, evenimentul continuă tradiţia şi sprijină Comitetul Naţional Paralimpic, pentru al şaselea an consecutiv. Banii strânşi din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească şi să performeze în competiţii naţionale şi internaţionale, iar anul acesta motivaţia e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august. 
 
”Anul acesta, la a 11-a ediţie, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiţie, reuşeşte să inspire participanţii să adopte sau să menţină un stil de viaţă activ, dar şi să contribuie la performanţa sportivilor din Comitetul Naţional Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere. Pasiunea pentru alergare şi fapte bune a comunităţii noastre creează campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!”, a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express.
 
Prima condiţie pentru a câştiga o cursă este să participi! Organizatorii încurajează pasionaţii de mişcare să se înscrie din timp şi să profite de preţul de early bird! Până pe 9 martie, taxa de participare este de 99 de lei.
 
Individual sau în echipă, cei care doresc să participe la DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt invitaţi să acceseze site-ul oficial: www.maratondhl.ro. Probele pregătite pentru alergători sunt: 
Maraton (42km / 2000m diferenţă de nivel), 
Semimaraton (21km / 1000m diferenţă de nivel), 
Ştafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferenţă de nivel pentru fiecare tură de 7km),
Crosul Copiilor (pe distanţe de 250m, 500m sau de 1km, în funcţie de vârstă). 
 
DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă şi în 2020 să susţină mişcarea şi sportul în rândul copiilor şi adolescenţilor, de aceea le oferă acestora oportunitatea să se înscrie gratuit în competiţie! Astfel, participanţii sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Ştafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ştafetă, 16 ani pentru Semimaraton şi 19 ani pentru Maraton. Crosul Copiilor e dedicat participanţilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.
 
Ediţia 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piaţă pe segmentul proiectelor sportive adresate participanţilor amatori, cu o experienţă semnificativă care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.
 
Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro şi în Social Media, pe pagina Facebook DHL Maraton.
 
Sponsorul oficial al evenimentului este QUATTRO INTERSPED şi îi are ca sponsori pe MEDLIFE, GENERALI, TEMAD, WD-40, GOLDNUTRITION, BARILLA şi Dr. OETKER. 
 
Le transmitem mulţumiri autorităţilor: Parcul Naţional Piatra Craiului, Romsilva, Centrul ROMANIA – CSTP, Convenţia Carpatica, Consiliul Judeţean Braşov, Fundaţia Conservation Carpathia şi Salvamont pentru suportul şi facilităţile oferite evenimentului.
 
Sursa:Comunicat  DHL Carpathian Marathon