Una manita... în deplasarea de la Cocorăştii. Cocorăştii Colt – Petrolul 52 Ploieşti 0 – 5.

Într-o atmosferă de sărbătoare şi pitorească, Petrolul Ploieşti a fost primită ca acasă la Cocorăştii Colt, semn că în micuţa localitate aflată la 21 kilometrii de Ploieşti, lupii galbeni sunt respectaţi, nu ca în alte localităţi precum: Brebu, Măneciu sau Breaza.

La partida contra “lanternei roşii “şi vremea însorită au asistat peste 700 spectatori, majoritatea dintre aceştia venind din Ploieşti.

Ajutor financiar pentru gazde...

Organizatorii au hotărât că accesul la partida să se facă gratuit, însă o parte din suporterii ploieşteni au plătit benevol intrarea la partida, donând în două cutii aflate la intrarea din arenă. Acest fapt venind ca răspuns la iniţiativa “amfitrionilor “, o iniţiativă care trebuia să apară şi în alte localităţi de prestigiu, atunci când juca echipa fanion a judeţului.

Dar când crezi că eşti “mare şi tare...”.

 

Pe un teren acceptabil şi cu păpădie, “găzarii “s-au chinuit în primele 28 de minute să deschidă scorul, Prunescu (minutul 9) şi Roland Stănescu (minutul 20) având primele ocazii de gol.

Primul gol a venit în minutul 28, Roland Stănescu a centrat perfect în faţa porţii, iar faţa porţii, iar Ile Dumitrescu, din 2-3 metri a îndeplinit o simplă formalitate... scor 0-1.

Scorul pauzei a fost realizat de Stănescu, în minutul 35 cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare a lui... Ilie Dumitrescu.

La pauză Cocorăştii Colt – Petrolul 0 – 2.

La 2 minute de la reluare, “căpitanul “Claudiu Tudor a transformat cu siguranţă, un penalty după un henţ a unui adversar (minutul 47); în minutul 68, Olaru, a majorat diferenţa pe “tabela de scor “, o superbă lovitură de cap de la 7-8 metri, ultimul gol al meciului a fost marcat de Michael Jipa (minutul 71), care a scăpat singur spre poarta adversă.

Scor final Cocorăştii Colt – Petrolul 52 Ploieşti 0 – 5, iar lupii domină în continuare campionatul judeţean, aflându-se pe primul loc, la o diferenţă de 7 puncte faţă de CJ Blejoi şi se îndreaptă cu paşi repezi spre promovarea în cel de al 3 lea eşalon al ţării.

2 meciuri săptămâna viitoare.Petrolul 52 Ploieşti are programate doua partide săptămâna viitoare, miercuri începând cu ora 17.00 (la baza sportive “Kiru Sport “), va întâlni în sferturile Cupei României (faza judeţeană) pe Petrolul Băicoi, iar sâmbăta gruparea CS Cornu.

Echipele:

Unirea Cocorăştii Colt: Stanciu – Giorgian Păun, Balaş, Taban (Panea), Matei – Taban, Pandele, Mihai (Costache), Bălan – Dumitru, Kiru.

Antrenor: Alexandru Nită.

Petrolul 52 Ploieşti: Marinică – Olaru, Prunescu, Chiriţă (Alecsandru), Radu – Butufei – I. Dumitrescu, Cl. Tudor (cpt) (M. Jipa), Georgian Păun (Catană), N. Popescu – Stănescu (46 Vintilă).