Suporterii lupilor galbeni sunt in doliu.Un suporter a decedat in Anglia.Apel la solidaritate
Unul dintre cei mai cunoscuti suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti a decedat  într-un grav accident rutier ,petrecut in Anglia  , în timp ce venea  spre casă.  
Cu prilejiul acestui tragic eveniment ,ultrasii lupilor galbeni au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsufleţit al lui Sergiu,a fost membrual grupării ”United”,din Peluza Latina. 
Apelul suporterilor petrolisti : 
 
 MOBILIZARE PENTRU SERGIU! 
Un sofer britanic inconstient l-a accidentat mortal pe Sergiu, membru al grupului United, curmand o viata in mod nedrept! Camaradul nostru chiar se indrepta catre Romania, fiind in zona aeroportului, in momentul petrecerii evenimentului blestemat! Haideti sa ajutam familia sa-l aduca acasa! Mai jos, am preluat textul de pe pagna Peluzei Latina si fac apel la voi, petrolisti de aici sau din Diaspora sa facem un ultim gest in amintirea tovarasului nostru. Sunt convins ca vom reusi!  
Vestea tragică a pierderii unui camarad ne determină să ne mobilizăm pentru repatrierea trupului acestuia din Anglia înapoi în ţară. Costul aproximativ este de 3000 €. Orice ajutor este bine venit! Mulţumim 
IBAN: RO50INGB0000999902887701 
Vlăsceanu Andrei 
+40733779333 - numar REVOLUT 
 
P.S.INFO PLOIESTI CITY  transmite SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE .DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA-N PACE. 
DRUM BUN PRINTRE STELE,ULTRASULE.