A doua ediţie a turneului dedicat fostului arbitru prahovean  Paul Roşală, a avut loc duminică seară la Sala „Olimpia”

A doua ediţie a turneului dedicat fostului arbitru prahovean şi oficial al AJF, Paul Roşală, a avut loc duminică seară la Sala „Olimpia”, competiţie organizată la iniţiativa lăudabilă a arbitrului Marcel Marin, cu sprijinul CSM Ploieşti. 
Turneul rezervat copiilor a revenit celor de la Petrolul (foto, în albastru) – grupa 2008, echipa antrenată de Cristi Iordache impunându-se, după lovituri de departajare, în faţa Petrosportului. 
Competiţia a fost structurată pe două grupe, echipa învingătoare evoluând în grupa B, unde a trecut, cu 1-0, de Şcoala de Fotbal „Emil Costea” Strejnicu (gol Mario Ioniţă) şi, cu 2-0, de CSM Ploieşti (goluri Constantin Ştefan şi Rareş Manolache). În ultimul meci al grupei, echipa din Strejnicu (antrenor Ştefan Ştefan) a învins pe CSM Ploieşti (antrenor Bogdan State), scor 2-0. 
În cealaltă grupă, câştigătoare a fost echipa Petrosport (antrenată de Gabi Lefter), care a învins pe CS Blejoi (antrenor Ovidiu Neagu), scor 4-0, şi pe Savi Sport (antrenor Florin Pavel), scor 9-0. În duelul dintre CS Blejoi şi Savi Sport, prima echipă menţionată s-a impus, cu scorul de 4-0. 
Aşadar, finala s-a desfăşurat între FC Petrolul şi Petrosport, după un meci echilibrat, ajungându-se la loviturile de la 7 metri. Pentru învingători, omul finalei a fost portarul petrolist Sebastian Pârnău, care a parat două lovituri ale adversarilor de la Petrosport, Mario Ioniţă (născut în 2007) şi Robert Vasile marcând pentru victoria cu 2-0 a „lupişorilor”. 
În meciul pentru locul al treilea s-a impus Şcoala de Fotbal „Emil Costea” Strejnicu, scor 1-0, în dauna formaţiei CS Blejoi, iar locul al cincilea a fost ocupat de CSM Ploieşti, care a învins pe Savi Sport, scor 2-1. 
A urmat un turneu de seniori, de la care nu au lipsit echipele arbitrilor prahoveni, vechea gardă – arbitrii retraşi din activitate, dar şi formaţia actualilor cavaleri ai fluierului din judeţ. Memorialul „Paul Roşală” la seniori a fost câştigat de echipa Lidl Chiajna (foto, în alb-roşu), şi ea cu destui foşti fotbalişti în componenţă.