A doua victorie, în Antalya. Petrolul Ploiesti- Budaorsi 3-2
Petrolul a câştigat şi cel de-al doilea test disputat în Antalya, impunându-se în partida disputată, astăzi după-amiază, în compania divizionarei secunde maghiare Budaorsi SC. A fost 3-2 pentru trupă lui Costel Enache, după 2-2 la pauză, golurile „galben-albaştrilor” fiind marcate de către Gabriel Deac (9), Laurenţiu Marinescu (28) şi Armando Vajushi (65).
„Lupii” au încheiat victorioşi şi cea de-a doua verificare a anului, înscriind de trei ori în confruntarea cu ungurii de la Budaorsi. Ploieştenii au deschis scorul la scurtă vreme după start, DEAC (9) trimiţând în plasă de la 13-14 metri, după o cursă pe partea dreaptă, dar replica adversarilor a venit repede, Medgyes (21) restabilind egalitatea cu un şut violent, expediat sub transversală, de la 10 metri, lateral stânga.
Petroliştii au trecut din nou în avantaj, atunci când MARINESCU (28) a profitat de o pasă excelentă a lui Bărboianu şi a reluat, din preajma punctului cu văr, fără speranţe pentru portarul advers, însă la pauză avea să se intre de pe poziţii de egalitate, pentru că Budaorsi a mai egalat o dată, Petho (40) deviind din marginea careului mic, după o centrare venită de pe stânga.
Golul desprinderii decisive a venit după reluare, atunci când Niţescu, aflat la debutul său în tricoul „galben-albaştrilor”, l-a deschis excelent în stânga pe VAJUSHI (65), iar albanezul a plasat balonul la colţul lung, pe lângă goalkeeperul maghiar.
Acesta a fost scorul final, într-o partidă în care „lupii” au arătat, din nou, că sunt într-o creştere evidentă, lucru pe care speră să-l confirme şi în ultimul test al acestui prim stagiu, ce se va desfăşura pe 21 ianuarie, în compania unei alte formaţii maghiare, BC Siofok.
FC Petrolul – Budaorsi SC 3-2 (2-2)
Marcatori: G. Deac (9), L. Marinescu (28), Vajushi (65)/Medgyes (21), Petho (40).
FC Petrolul: Avram (30 Apostolachi) – Bărboianu, Walace, Manolache, Ţicu – Meza Colli – Deac, I. Stoica, Marinescu, Saim Tudor – Arnăutu. În repriza a doua au jucat: Apostolachi (60 Lungu) – Bărboianu (76 Nicolae), Olaru, Rogac, S. Tudor – Pierce – Bratu, Enache, Vajushi – Blănaru, Arnăutu (61 Niţescu)
Sursă şi foto: www.fcpetrolul.ro