Joc spectacol în „Olimpia” încheiat cu victorie de trei puncte.Tricolorul LMV Ploieşti – CS Arcada Galaţi 3:1 Sezonul din Divizia A1 la volei masculin se apropie de deznodământ, miercuri  seară având loc etapa a III-a din returul Fazei a II-a. În Grupa I valorică (locurile 1-6), Tricolorul LMV Ploieşti a primit vizita echipei CS Arcada Galaţi, a doua clasată a ierarhiei înaintea rundei, care venea în Sala „Olimpia” cu gândul de a-şi păstra şansele la titlul naţional, printr-o victorie.

De asemenea, după două înfrângeri consecutive, elevii antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu urmăreau să revină pe calea victoriei, mai ales că în Sala „Olimpia” nu au cedat decât de două ori în acest sezon. Iar Tricolorul LMV nu a dezamăgit, obţinând o victorie de trei puncte, la capătul unui meci spectaculos, încheiat cu un rezultat care menţine echipa ploieşteană în cursa pentru locul al patrulea.

În primul set, Tricolorul LMV a început bine, scor 3:1, dar CS Arcada Galaţi a preluat conducerea, după trei puncte la rând. Apoi, oaspeţii s-au distanţat la două lungimi, scor 6:4, pentru ca, după primul timeout tehnic, să se desprindă la patru puncte, scor 12:8. Timpul de odihnă solicitat de antrenorul Sergiu Stancu a fost bine primit de ploieşteni, care au revenit, treptat, în joc, apropiindu-se la un singur punct, scor 14:13, prin Centelles şi Zhylinskyi.

CS Arcada a ajuns, totuşi, în avantaj la cel de-al doilea timeout tehnic, scor 16:14, dar Tricolorul LMV a egalat, după două puncte la rând. Gălăţenii au refăcut imediat diferenţa de două lungimi, după care la Tricolorul LMV au intrat Ghimeş şi Grigoraş. Iar aceştia au dat primul semnal al revenirii în tabăra ploieşteană, egalând situaţia de pe tabelă la 18, după o perioadă în care şi Skundric a avut o contribuţie importantă.

continuare :

sursa: TricolorulLMVPloiesti.ro