Victoria care ne duce pe podium.Petrolul Ploiesti  – AFK Csikszereda Mierccurea Ciuc 1-0

Greu, dar meritat! O expresie venită din vremurile de pionierat ale cronicilor sportive, dar care şi-a găsit, pe deplin acoperire, în ceea ce s-a întâmplat, în această seară, pe „Ilie Oană”. Petrolul a avut mult de furcă până când a reuşit să străpungă defensiva harghiteană, a întâmpinat şi un arbitraj potrivnic, dar golul „căpitanului” Laurenţiu Marinescu (82) a făcut, în cele din urmă, diferenţa pe tabela de marcaj.

Într-o perioadă în care nu există timp nici pentru respirat, cu meciuri din trei în trei zile, petroliştii şi-au continuat seria victoriilor, obţinând, în această seară, punctele care îi duc pe podiumul clasamentului la zi al eşalonului secund. Partida cu AFK Csikszereda n-a fost nici pe departe o formalitate, ciucanii opunând o rezistenţă dârză, iar succesul s-a conturat pe final, atunci când mingea trimisă, cu capul, de către MARINESCU (82) a găsit, cumva, drumul spre plasa porţii apărate de către Gyenge.

Până atunci, am asistat la o primă repriză în care elevii lui Stoican n-au mai avut, parcă, „furia” din etapele precedente. Csikszereda s-a „închis” bine şi a căutat să „muşte” pe contraatac, iar Avram a avut în două rânduri emoţii mari, la şutul-centrare al lui Pinter (6) şi la mingea trimisă, cu pământul, de la mare distanţă de către Kalman (8). Replica ploieşteană a venit destul de timid, rezumându-se la o dominare teritorială dar fără mari şanse de gol, aşa încât la cabine s-a intrat de pe poziţii de egalitate, 0-0.

CONTINUARE

Sursa:www.fcpetrolul.ro

Foto:Razvan Pasarica/SportPictures.eu