Petrolul Ploiesti,victorie cu ASU Poli Timisoara

Sambata,la ora de matinal,FC Petrolul a bifat cel de-al treilea succes consecutiv pe teren propriu, 1-0 în faţa lui ASU Politehnica Timişoara, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de către Sergiu Arnăutu, în minutul 26. Marţi, de la ora 17.45, formaţia noastră va evolua, din nou, pe „Ilie Oană”, în restanţa cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

O primă repriză excelentă şi o a doua cu câteva „turbulenţe”, cam aşa ar putea fi descrisă evoluţia petroliştilor în jocul câştigat, astăzi, pe „Ilie Oană”, în faţa bănăţenilor de la ASU Politehnica. Elevii lui Stoican s-au impus la limită, 1-0, însă impresia a fost aceea a unui scor nu tocmai conform cu realitatea de pe teren, în condiţiile în care s-au irosit, din nou, multe ocazii.

Primele 45 de minute s-au rezumat, practic, la o dominare totală a petroliştilor, oaspeţii reuşind cu greu să treacă de jumătatea terenului. Revenit pe teren după ce a ratat câteva meciuri din cauza unei accidentări, „căpitanul” Laurenţiu Marinescu a dat semnalul asediului, cu un şut de la 25 de metri, deturnat cu greu, în corner, de către Mario Contra (15). Câteva minute mai târziu, voleul lui Cionac, trimis din afara careului, a „survolat” transversală, iar presiunea a dat roade când încă nu trecuse prima jumătate de oră a întâlnirii: Marinescu a şutat de la 22 de metri, lateral stânga, spre colţul scurt, iar ARNĂUTU (26) a deviat decisiv, lăsându-l fără replică pe Contra.

CONTINUARE :

Sursa:FC Petrolul Ploiesti

Foto:Razvan Pasarica/Sportpictures.ro